Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλεχάντρο Αρίμπας για λογαριασμό του Άρη

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις πριν υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Κίτρινους.

Με μερικές ώρες καθυστέρηση, καθώς ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης, ο Αλεχάντρο Αρίμπας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για λογαριασμό του Άρη.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο. Οι «κίτρινοι» θα κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβουν να δηλώσουν τον μέχρι πρότινος αμυντικό της Οβιέδο στη λίστα της UEFA για τις αναμετρήσεις με την Αστάνα, στο πλαίσιο του Β΄ προκριματικού γύρου του Conference League.

Βέβαια, ο Αρίμπας δεν προλαβαίνει ούτως ή άλλως να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι στην «Astana Arena», ωστόσο, εφόσον δηλωθεί στη λίστα, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον έτερο νεοαποκτηθέντα κεντρικό αμυντικό, Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθυστερεί να στείλει την μπλε κάρτα του στην ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης μπορεί να κάνει αλλαγές στη λίστα που έχει δηλώσει στην UEFA για το Conference League μέχρι και μία ημέρα πριν το πρώτο ματς με την Αστάνα, ενώ υπάρχει δυνατότητα για δύο αλλαγές παικτών.