Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
x

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΣΕΙΧ ΣΟΥ

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκινήσουν εκτεταμένοι καθαρισμοί εύφλεκτης ύλης για την αντιπυρική θωράκιση της περιοχής.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα νωρίς το πρωί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο δάσος του Σέιχ Σου. 

Ο υφυπουργός στη συνέχεια θα προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη με το σύνολο της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος της Βορείου Ελλάδας.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκινήσουν εκτεταμένοι καθαρισμοί εύφλεκτης ύλης για την αντιπυρική θωράκιση της περιοχής.

Τα προληπτικά έργα πυροπροστασίας στο δάσος του Σέιχ Σου, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία, πραγματοποιούνται υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο αντίστοιχων δράσεων σε Τατόι και Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και σε 18 περιοχές της Αττικής οι οποίες παρουσιάζουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επικινδυνότητας και έχουν ενταχθεί στην Επιχείρηση «Δρυάδες» για την αντιπυρική θωράκισή τους.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ