Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη για διήμερη επίσκεψη ο Γιάνης Βαρουφάκης

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, ολοκληρωμένη πρόταση για την προστασία των πολιτών από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί από αύριο ο πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του MέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Ιουνίου ο κ. Βαρουφάκης θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου στη 1 το μεσημέρι από τα γραφεία του ΜέΡΑ25 στη Θεσσαλονίκη (Λέοντος Σοφού 6, 2ος όροφος), απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη πρόταση νόμου του ΜέΡΑ25 για την προστασία των πολιτών από τις επιπτώσεις της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης, με την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας επι των θεσμικών εργαλείων του Ελληνικού δημοσίου.

Το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Βαρουφάκης θα επισκεφθεί το ΙΚΑ στην Πύλη Αξιού (24/6 στις 9 π.μ.) και θα έχει συνομιλίες με εκπροσώπους των κέντρων Υγείας της Βόρειας Ελλάδας. ενώ στις 10.30 π.μ. θα μεταβεί στα αρχαία Βενιζέλου(μετρό), όπου θα ενημερωθεί από εκπροσώπους των αρχαιολόγων και την κίνηση πολιτών Δρίζη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ενημερωθεί από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης.

Την Πέμπτη 25/6 στις 9.15 π.μ. θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να παραδοθεί ιατρικός εξοπλισμός στη ΜΕΘ στα πλαίσια του ΜέΡΑ Αλληλεγγύης.