Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ - «Θέλουμε να συναντούμε ανθρώπους της αγοράς»

Στο πλαίσιο παρουσίας της ΟΝΝΕΔ στην 86η ΔΕΘ ο πρόεδρός της βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησε συναντήσεις με νέους επαγγελματίες

Συναντήσεις με νέους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε όλα τα επίπεδα της παραγωγικής διαδικασίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, στο πλαίσιο της παρουσίας της οργάνωσης κατά τη διάρκεια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν οι εγκαταστάσεις της οικογενειακής επιχείρησης «ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ» στο Λάκκωμα Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια επιχείρησητρίτης γενιάς η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία αλιευμάτων καθώς και στις ψυκτικές εγκαταστάσεις τροφίμων από το 1955. Τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ περιηγήθηκαν στον χώρο της παραγωγής και συνομίλησαν με τους ιδιοκτήτες

Eπόμενος σταθμός ήταν η επιχείρηση« Airblock –ΑΦΟΙ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΕΠΕ», στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία αεροσυμπιεστών και πνευματικών συστημάτων.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου με το πέρας των επισκέψεων δήλωσε ότι «στις επισκέψεις μας στη Θεσσαλονίκη, έχω τη χαρά να έχω γνωρίσει από κοντά νέους ανθρώπους που με όρεξη και έμπνευση έχουν εξελιχθεί ο καθένας στον τομέα του. Ανθρώπους που ανέλαβαν οικογενειακές επιχειρήσεις, θέλησαν να τις εκσυγχρονίσουν και να τις εξελίξουν, και τα κατάφεραν. Θέλουμε στις επισκέψεις μας σε όλη την Ελλάδα να συναντούμε ανθρώπους της αγοράς και επιχειρήσεις που ενισχύουν την εγχώρια παραγωγή και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Ανθρώπους που δίνουν προοπτικές ανάπτυξης ως μέρους ενός συνόλου, προς όφελος όλων».

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Γιάννης Φυτόπουλος, ο Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλης Νίκας, ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Θεσσαλονίκης Νίκος Πατσέας, ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων Φάνης Πασχάλης, ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σταμάτης Στάμελος, ο Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Ράπτης, η Γραμματέας Οργανωτικού Κατερίνα Ακριτίδη, ο Γενικός Διευθυντής ΟΝΝΕΔ Νίκος Κρικέλας, ο Υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων και Παραγωγικών ΤομέωνΓιώργος Καψιώχας, ο Γραμματέας ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κυριαζής Σωτηρίου, ο Υπεύθυνος Ψηφιακού Μετασχηματισμού Απόστολος Αλεξιάδης, η Διευθύντρια Γραφείου Τύπου & Ενημέρωσης Πορφυλένια Κανελλοπούλου, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Οργανώσεων Θεσσαλονίκης Στέφανος Χαντζιάρας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής ΟΝΝΕΔ Μιχάλης Μιχαλάκης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής ΟΝΝΕΔΓιώργος Χαραλαμπάκος, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Εθελοντισμού Χρήστος Παπούλιας, τα στελέχη του Συντονιστικού ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Ιωάννα Ζερβά και Δέσποινα Μπαλτατζή και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Χαράλαμπος Κανόγκας.