Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Γιάννης και Θανάσης για το AntetokounBros

Στο πλαίσιο του τουρνουά, oι αδερφοί Αντετοκούνμπο με τους φίλους τους θα αντιμετωπίσουν τους παίκτες της χρυσής το 2005 Εθνικής Ομάδας.

Ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα στις 19:00 οι Θεσσαλονικείς στο Nick Galis Hall, καθώς θα δώσουν το «παρών» οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο του AntetokounBros Tournament.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, που διοργανώνεται από το site Eurohoops.net, oι αδερφοί Αντετοκούνμπο με τους φίλους τους θα αντιμετωπίσουν τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι το 2005 κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ και το 2006 το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ.

Παρόντες θα είναι οι: Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Ζήσης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δήμος Ντικούδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Χατζηβρέττας, Μιχάλης Κακιούζης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ενώ προπονητής τους θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, με δύο ξεχωριστές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκτός από επίδειξη των μπασκετικών τους ικανοτήτων, στέλνουν ηχηρό μήνυμα «είμαστε όλοι αδέλφια» (#WeAreAllBros) απέναντι σε κάθε είδους αποκλεισμό.