Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου

Η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποιεί περιοδεία εκλογικής ετοιμότητας - Οι συναντήσεις και το πρόγραμμά της.

Πρώτη επίσκεψη της Ράνιας Σβίγκου στη Θεσσαλονίκη, με την ιδιότητά της ως γραμματέως της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ -  Προοδευτική Συμμαχία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

Διαβάστε σχετικά - Πρώτη προεκλογική επίσκεψη της Ράνιας Σβίγκου την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Η κ. Σβίγκου, σύμφωνα με το πρόγραμμά της θα συναντηθεί αύριο στις 11.30' με τους Ενιαίους Συλλόγους Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΕΣΔΕΠ) του ΑΠΘ και του Διεθνούς Πανεπιστημίου.

Στις 13.00' έχει προγραμματιστεί συνάντησή της με το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (μικρομεσαίοι) και στις 14.30' ορίστηκε η συνάντησή της με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης με τη διευρυμένη σύνθεσή της έχει οριστεί για τις 18.30', με τη συμμετοχή μάλιστα των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, των συντονιστών των Οργανώσεων Μελών του κόμματος και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από τη Θεσσαλονίκη.