Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πρόγραμμά του και το τετ α τετ με Σολτς

Στις 13:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Hyatt για τη Σύνοδο, στην οποία συμμετέχουν οι ηγέτες των Βαλκανίων, αλλά και ο Γερμανός Καγκελάριος.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα από νωρίς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να συμμετέχει στις εργασίες της Βαλκανικής Συνόδου, που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Hyatt.

Όπως είχε γράψει η Voria.gr, o πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το «Ποσειδώνιο» Αθλητικό Κέντρο, τα ανακαινισμένα και αναβαθμισμένα γήπεδα του οποίου εγκαινιάστηκαν μόλις προχτές από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. Επίσης, αναμένεται να παρακολουθήσει για λίγο αγώνα βετεράνων.

Στις 11:15 θα επισκεφτεί την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, ενώ στις 12:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την αγορά της Θέρμης.

Στις 13:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Hyatt για τη Σύνοδο, στην οποία συμμετέχουν οι ηγέτες των Βαλκανίων, αλλά και ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς. Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η παρέμβαση του πρωθυπουργού, ενώ στις 20.00 θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στον Τύπο.

Επίσης, το βράδυ, μετά το πέρας των συνομιλιών ο κ. Μητσοτάκης θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν των υψηλών επισκεπτών. Ο δε κ. Σολτς ότι θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και από την επομένη στο πρόγραμμά του είναι περιοδεία στις γειτονικές βαλκανικές χώρες.