Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης - Επισκέπτεται δομές υγείας

Σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Διοικητήριο με τους Θεόδωρο Καράογλου, Απόστολο Τζιτζικώστα και Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα επισκεφτεί χώρους υγείας και θα έχει σύσκεψη στο Διοικητήριο (ΥΜΑΘ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης νωρίς το πρωί θα επισκεφτεί το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ακολούθως θα μεταβεί σε δομή υγείας και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου (πιθανώς να επιθεωρήσει και τον υπαίθριο χώρο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου).

Μετά αναμένεται να επισκεφτεί το κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πυλαία και άλλη μια δομή υγείας στη δυτική Θεσσαλονίκη, το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, και το μεσημέρι, στις 12:30, θα συσκεφθεί στο Διοικητήριο με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Η επίσκεψη αναμένεται να είναι λιτή και ενημερωτικού χαρακτήρα, ενώ τη σημασία της έχει η συνάντηση με τους «τοπικούς άρχοντες» της Θεσσαλονίκης, μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή, περί ευθυνών τους στην εξέλιξη της πανδημίας στην πόλη.

Άγνωστο παραμένει εάν θα γίνουν δηλώσεις. Οι πληροφορίες λένε ότι θα γίνει μια δήλωση του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ δεν θα γίνουν δηλώσεις μετά τη σύσκεψη στο Διοικητήριο, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι βέβαιο.

Στις 14.00 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Status Fm και ακολούθως θα αποχωρήσει για την Αθήνα.