Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη θα συνεδριάσει η ΕΠΟ-Ανοίγει τα χαρτιά του ο Γραμμένος

H συνεδρίαση της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 10:00 ενώ παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι των FIFA - UEFA

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ όπως επιβεβαίωσε η ομοσπονδία μέσω ανακοίνωσης και ο Βαγγέλης Γραμμένος θα παραχωρήσει την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου.

H συνεδρίαση της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 ενώ παρόντες θα είναι και εκπρόσωποι των FIFA-UEFA.

Σημειώνεται πως ο νέος πρόεδρος θα παραχωρήσει στη 13:00 την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου μιλώντας για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Στη Θεσσαλονίκη θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 10.00, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων της UEFA και της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFA.

Στο πλαίσιο της ΕΕ θα συνεδριάσουν επίσης η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, η Τεχνική Επιτροπή και η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος θα συναντηθεί με Προέδρους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα και τη συνολική λειτουργία τους.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, στις 13.00, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος θα παραχωρήσει την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης για τα φλέγοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFΑ Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραστούν το απόγευμα της Δευτέρας σε διεθνή ημερίδα για «την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων», που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης».