Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα Πολάκης – Ξανθός ενόψει ΔΕΘ

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα προκειμένου να επισκεφθούν και να εγκαινιάσουν την 4η και 5η ΤΟΜΥ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής του, Παύλος Πολάκης, προλειαίνοντας το έδαφος για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα προκειμένου να επισκεφθούν και να εγκαινιάσουν την 4η και 5η ΤΟΜΥ Χαριλάου (Πλαταιών 26).

Την ίδια ημέρα, θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) με τους διευθυντές των Παιδιατρικών, Παιδοχειρουργικών, Παιδοογκολογικών και  Παιδοψυχιατρικών Κλινικών καθώς και των διευθυντών των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και ΜΕΘ Παίδων των Νοσοκομείων του νομού Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση που έχει θέμα τη διαμόρφωση πρότασης οργανογράμματος για το νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι κ.κ. Ξανθός και Πολάκης θα συμμετάσχουν σε δημόσια εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Αίθουσα «Μανόλη Αναγνωστάκη») με θέμα: «Δημόσιος απολογισμός του κυβερνητικού έργου στην Υγεία – βήματα αναβάθμισης του ΕΣΥ στη Βόρεια Ελλάδα – πολιτικές προτεραιότητες στη μεταμνημονιακή περίοδο».