Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κώστας Καραμανλής - Με ποιούς θα συναντηθεί

Παρουσία του υπουργού Μεταφορών θα γίνει η παρουσίαση των νέων λεωφορείων από τη Λειψία - Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Καραμανλή.

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτεί αύριο Τετάρτη, κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με επικεφαλής τον υπουργό Κώστα Καραμανλή.

Τον υπουργό θα συνοδεύσουν ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους, στις 11:00 π.μ. θα έχουν σύσκεψη με τις Διοικήσεις ΟΣΕΘ, ΟΑΣΘ και Αττικό Μετρό στα γραφεία του ΟΣΕΘ.

Στη συνέχεια, στις 12:00 το μεσημέρι θα επισκεφτούν τον σταθμό μετεπιβίβασης ΙΚΕΑ (επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής) όπου θα βρίσκονται νέα λεωφορεία που προμηθεύτηκε ο δήμος Θεσσαλονίκης από τη Λειψία, τα οποία θα παρουσιάσει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στις 12:45 μ.μ. θα επισκεφτούν το αμαξοστάσιο της Αττικό Μετρό, στην Πυλαία και στη συνέχεια στις 13:30 μ.μ. τον σταθμό Μετρό Καλαμαριάς και αμέσως μετά την πλατεία Μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά.

Τέλος, στις 16:00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου θα έχουν σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.