Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Χρήστος Σταϊκούρας για τη ΔΕΘ - Το πρόγραμμά του

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Χρήστου Σταϊκούρα ξεκινά με τα εγκαίνια του περιπτέρου του υπουργείου Οικονομικών στη ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προκειμένου να συμμετάσχει σε σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Σταϊκούρα ξεκινά με τα εγκαίνια του περιπτέρου του υπουργείου Οικονομικών στη ΔΕΘ (περίπτερο 15), στις 14:00.

Στις 15:00, ο υπουργός Οικονομικών θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση στο περίπτερο του υπουργείου Οικονομικών, με θέμα: «Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων: Εμπειρία – Προκλήσεις – Μεταρρυθμίσεις».

Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις του κ. Σταϊκούρα σε μέσα ενημέρωσης που θα διατηρούν περίπτερο στην Έκθεση. Το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών θα παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τη διοίκηση της ΔΕΘ στις 11:00 και, αμέσως μετά, στις 11:30, με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων εξαγωγικών εταιρειών της Βόρειας Ελλάδας.

Στις 14:30 ο κ. Σταϊκούρας θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση του Υπουργείου Οικονομικών, με θέμα «Capital Markets – Κεφαλαιαγορά», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του Helexpo Center.

Στις 16:00 ο κ. Σταϊκούρας θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε ημερίδα της ΔΕΘ-Helexpo και του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο του 3ου Helexpo Forum «Προκαλώντας το μέλλον».

Στη συνέχεια, στις 18:30, θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση στο περίπτερο του υπουργείου Οικονομικών, με θέμα «Μέτρα στήριξης Ελληνικής Οικονομίας – Πολιτική Ανταγωνισμού ΕΕ».

Ο υπουργός Οικονομικών θα ολοκληρώσει το πρόγραμμά του με επισκέψεις σε περίπτερα της 86ης ΔΕΘ.