Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 21 Ιουνίου

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα μιλήσει στο δείπνο του εξαγωγικού συνεδρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγών (ΣΕΒΕ)

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί για μία ακόμη φορά τις επόμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα μιλήσει στο δείπνο του εξαγωγικού συνεδρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγών (ΣΕΒΕ), την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στο «Μακεδονία Παλάς».

Ο κ. Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους επιχειρηματίες και τα στελέχη εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο 6ο «Export Summit», που θα έχει στο επίκεντρο του τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, ως αναπτυξιακό εργαλείο στο νέο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές οι νέες τεχνολογίες και οι επιχειρηματικές τάσεις που διαμορφώνονται από αυτές στην ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου αποτελούν μονόδρομο για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα καλύψει όλες τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες του Ψηφιακού Επιχειρείν, έτσι ώστε να αποτελέσουν τα εργαλεία των δυναμικών εξαγωγικών επιχειρήσεων για να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα στις διεθνείς αγορές, να βελτιώσουν τις παραγωγικές και οργανωτικές τους διαδικασίες και να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από την εφαρμογή τους.

Το φετινό Export Summit θα αποτελέσει την πρώτη εκδήλωση για τη νέα διοίκηση του Συνδέσμου Εξαγωγέων. Ο νέος πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντόπουλος αναμένεται να δώσει το στίγμα του για την προσεχή διετία, στην προσπάθεια του Συνδέσμου να στηρίξει την εξωστρέφεια του επιχειρείν της χώρας.