Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
x

ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΑΡΜΕΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η εγκατάσταση του Lely Austronaut θα πραγματοποιηθεί σε φάρμα της Κ. Μακεδονίας και αποτελεί δυναμική επένδυση στη κτηνοτροφίας και τη γαλακτοκτοκομία

Τη συμφωνία για την εγκατάσταση του πρώτου διπλού ρομπότ άμελξης στην Ελλάδα, του Lely Austronaut Α4, ανακοίνωσε η Hellenic Dairy Automations, θυγατρική εταιρία της Milkplan S.A. και αντιπρόσωπος της Lely στην Ελλάδα.

Το Lely Austronaut Α4 αποτελεί ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ρομποτικό σύστημα, το οποίο εκτός από την ευκολία που προσφέρει στη διαδικασία άμελξης, συμβάλλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας των γαλακτοπαραγικών αγελάδων, στη διατήρηση της καλής υγείας του ζωικού κεφαλαίου, καθώς και στη διασφάλιση της ποιότητας του παραγόμενου γάλακτος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εγκατάσταση του ρομποτικού συστήματος θα πραγματοποιηθεί σε φάρμα της Κεντρικής Μακεδονίας και αποτελεί ένα φιλόδοξο έργο και μια δυναμική επένδυση στον τομέα της κτηνοτροφίας και της γαλακτοκομίας. Μια κίνηση πρωτοποριακή που πραγματοποιείται σε πείσμα των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας, και αναμένεται να αποδώσει σύντομα τα μέγιστα οφέλη στον κτηνοτρόφο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το myastronaut.lely.com
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ