Skip to main content

Στη Βυρώνεια Σερρών τελικά η κλειστή δομή προσφύγων-μεταναστών (vid)

Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Βυρώνειας σε κατοίκους της περιοχής, επιρρίπτοντας ευθύνες στον δήμαρχο Σιντικής.

Στο στρατόπεδο στη Βυρώνεια Σερρών αναμένεται να γίνει τελικά η κλειστή δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για όσους εντοπίστηκαν να περνούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα μετά την 1η Μαρτίου.

Την είδηση γνωστοποίησε σε κατοίκους της περιοχής ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Βυρώνειας, Παύλος Ναζιρίδης, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στον δήμαρχο Σιντικής.



«Μόλις γύρισα από το Σιδηρόκαστρο και σας λέω ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν ολοκληρώθηκε. Την τελευταία στιγμή, πριν ολοκληρωθεί, ο δήμαρχος αποχώρησε. Οπότε, μένει η αστυνομία στην προηγούμενη απόφαση που έχει στα χέρια της. Δηλαδή πρέπει να μπει στο στρατόπεδο της Βυρώνειας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ναζιρίδης.

Ο πρόεδρος του διαμερίσματος τόνισε πως «είναι αποφάσεις άλλων. Το μόνο που με διαβεβαίωσε ο αστυνομικός διευθυντής είναι ότι θα γίνει μία κλειστή δομή εδώ,  δεν θα βγαίνουν έξω αυτοί οι άνθρωποι» πρόσθεσε.

«Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα ειρηνικά. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τις αστυνομικές δυνάμεις», επεσήμανε ο κ. Ναζιρίδης.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του διαμερίσματος στο βίντεο του ΔίκτυοTV: