Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ - ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ

Ο Παύλος Πολάκης, με την ενσωμάτωση σταυρών στο 82.27%, έλαβε 12.570 ψήφους και ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης 9.754.

Ο Παύλος Πολάκης είναι ο νικητής, ο οποίος κατέκτησε τη μια έδρα στα Χανιά, αφήνοντας εκτός τον επίσης πρώην υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα, Γιώργο Σταθάκη.

Με την ενσωμάτωση σταυρών στο 82.27%, ο Παύλος Πολάκης έλαβε 12.570 ψήφους και ο Γιώργος Σταθάκης 9.754, ενώ σε αρκετή απόσταση βρίσκεται η Βάλια Βαγιωνάκη με 2.366 ψήφους.

Σε μήνυμά του ο Παύλος Πολάκης μιλά για προσωπική τεράστια δικαίωση. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, «μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήταν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ»

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Πολάκη:

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!
Με τιμήσατε όλοι ,αποκορονιωτες ,κισσαμο δες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικιά του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!

Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής διακρατικής αριστερής παράταξης του τόπου !
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων «η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση . ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ