Skip to main content

Στη Βουλή ως μετακλητή διορίστηκε η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια

Ο διορισμός της Ελένης Ζαρούλια δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης - Εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Βουλής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ως μετακλητή υπάλληλος διορίστηκε στη Βουλή η πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Ο διορισμός της Ελένης Ζαρούλια δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Η τοποθέτησή της στηρίχθηκε στις διατάξεις του κανονισμού της Βουλής (άρθρα 35 και 36) που δίνουν τη δυνατότητα σε πρώην προέδρους κοινοβουλευτικών κομμάτων να τοποθετούν μετακλητούς υπαλλήλους στη Βουλή των Ελλήνων.



Τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ζητώντας από τον πρόεδρο της Βουλής να εξηγήσει την απόφασή του.

«Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνοντας ότι «η ελληνική κοινωνία αναμένει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη δικαστική απόφαση που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

«Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.