Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Φουλ του γκολ στη Λιόν, προβάδισμα στην έδρα στο Ρότερνταμ

Από το ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίζει μια επιλογή για την ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας και τον αγώνα ανάμεσα σε Λιόν και Νις

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου με τις αναμετρήσεις που περιλαμβάνει, λίγο πριν την έναρξη του γεμάτου προγράμματος του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με το Betarades.gr, από το ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίζει μια επιλογή για την ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας και τον αγώνα ανάμεσα σε Λιόν και Νις.

Δεν τρίτωσε το... καλό για τη Λιόν, που μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, ηττήθηκε με 1-0 από τη.Μαρσέιγ. Είναι δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Χρειάζεται, όμως, βελτίωση η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς μόλις σε μια από τις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, κατάφερε να διατηρήσει αλώβητη την εστία της.

Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η Νις, καθώς η νίκη (1-0) επί της Μπρεστ ήταν η τρίτη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Παρέμεινε αήττητη στα τέσσερα τελευταία μακριά από το γήπεδό της, με απολογισμό δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Σκοράρει με ευκολία η ομάδα του Φαβρ, δυσκολεύεται, ωστόσο, να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και επιλέγουμε combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Άλλο ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη στοιχηματική αξία σήμερα είναι το Σπάρτα Ρότερνταμ - Τβέντε για την Α' Ολλανδίας, από όπου προκύπτει ένα ακόμη προγνωστικό.

Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται εσχάτως η Σπάρτα Ρότερνταμ, που έρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Φίτεσε με 0-4. Μετράει πέντε νίκες στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, έχοντας επίσης από μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το διάστημα. Φαίνεται πως έχει εδραιωθεί στις θέσεις που χαρίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας η Τβέντε στο τελευταίο της ματς, με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, και σκορ 1-1. Έχασε την ευκαιρία να πατήσει τετράδα στη βαθμολογία, πάντως αν τα καταφέρει απόψε θα πάει στη διακοπή ως τέταρτη. Διαθέτει πολύ ισχυρή άμυνα, έχοντας μόλις οχτώ γκολ παθητικό. Η σημερινή γηπεδούχος, όμως, μοιάζει ασταμάτητη, ενώ παράλληλα η Τβέντε δεν είναι τόσο δυνατή στις εξόδους της. Θα ποντάρουμε στην Σπάρτα με την κάλυψη τη ισοπαλίας, δηλαδή στον άσο DNB σε απόδοση 2.37.

Δείτε στο Betarades.gr προτάσεις στοιχήματος για όλα τα αθλήματα.