Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Γκολ στη Χάιφα, προβάδισμα η Πλζεν

Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις με αξία από τις αναμετρήσεις Μακάμπι Χάιφα - Ερυθρός Αστέρας και Καραμπάκ - Βικτόρια Πλζεν.

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για ακόμη μια ημέρα το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν, ενώ δράση έχουμε στο Κόνφερενς Λιγκ και σε αρκετά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τις αναμέτρηση Μακάμπι Χάιφα - Ερυθρός Αστέρας και Καραμπάκ - Βικτόρια Πλζεν. Πάμε να τις αναλύσουμε.

Στις 22:00 η Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-off της διοργάνωσης. Μετά τον Ολυμπιακό η Μακάμπι κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Απόλλων Λεμεσού, παρά την ήττα με 2-0 που υπέστη στη ρεβάνς. Το 4-0 του πρώτου αγώνα αποδείχθηκε αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Σε εξαιρετική φόρμα και ο Ερυθρός Αστέρας, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, έχει κάνει το 7Χ7 στα φετινά επίσημα παιχνίδια του, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, ενώ δέχτηκε μόλις ένα τέρμα. Βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος Σερβίας μετά το πέρασμα των πέντε πρώτων αγωνιστικών, στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πιούνικ με συνολικό σκορ 7-0. Δύο ομάδες που σκοράρουν κατά ριπάς στις αναμετρήσεις τους, η Μακάμπι Χάιφα μετράει οκτώ γκολ στις τρεις τελευταίες, ο Ερυθρός Αστέρας 28 από το ξεκίνημα της σεζόν σε επτά ματς. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.92.

Μένουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και περνάμε στο παιχνίδι Καραμπάκ - Βικτόρια Πλζεν, που διεξάγεται στην Azersun Arena στις 19:45. Μετά τις Λεχ Πόζναν, Ζυρίχη και Φερεντσβάρος η Καραμπάκ θα επιδιώξει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν, γνωρίζοντας πως η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σουμκάιτ, έχει κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, συμπλήρωσε επτά ματς αήττητη.

Από την πλευρά της η Βικτόρια Πλζεν έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία, έχει ξεπεράσει το εμπόδιο των Ελσίνκι και Σέριφ για να φτάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Παραμένει συνολικά αήττητη στα επτά φετινά επίσημα παιχνίδια της, έχοντας κερδίσει τα έξι απ' αυτά. Είναι έμπειρη, το κίνητρο της για είσοδο στους ομίλους είναι τεράστιο και για οικονομικούς λόγους. Είναι ομάδα που σκοράρει σχεδόν πάντα, θεωρούμε ότι ξέρει τι πάει να συναντήσει, είναι προετοιμασμένη κατάλληλα και της δίνουμε το προβάδισμα και λόγω απόδοσης. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.20.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!