Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Με τα γκολ στο Περιστέρι, περνούν από το Μπέργκαμο οι «Παρτενοπέι»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως διαμορφώνεται και η βαθμολογία σούπερ λιγκ και από το ελληνικό πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας έρχεται η σημερινή επιλογή

Άλλο ένα σαββατιάτικο κουπόνι είναι το σημερινό (05/11) γεμάτο με αγώνες με μεγάλη στοιχηματική αξία. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως διαμορφώνεται και η βαθμολογια σουπερ λιγκ και από το ελληνικό πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας έρχεται η σημερινή δυνατή μας επιλογή. Συγκεκριμένα, από τον αγώνα στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη. Ας δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό πιο κάτω.

Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο Ατρόμητος, που προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή (2-1) από τον Λεβαδειακό. Η ανασταλτική λειτουργία δεν είναι και το δυνατό σημείο της ομάδας του Περιστερίου, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Μετράει δύο νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς, έχοντας πετύχει γκολ στα τρία εξ αυτών.

Από εντός έδρας γκέλα (1-1) με τον ΟΦΗ προέρχεται ο Άρης. Μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει πανηγυρίσει η ομάδα του Πάρντιου. Έχει, πάντως, ποιότητα στην επίθεση και σημαντικές επιστροφές, αυτές των Ζερβίνιο και Πάλμα. Δεν έχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες οι δύο αντίπαλοι, που αναμένεται να παίξουν επιθετικά και "ανοιχτά". Μπορούν, αμφότεροι να σκοράρουν, ενώ αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, το Goal/Goal σε απόδοση 2.06.

Αξίζει σήμερα και μια στοιχηματική πρόταση από τη Σέριε Α και το σπουδαίο ματς Αταλάντα - Νάπολι.

Έκανε την επιστροφή στις νίκες η Αταλάντα με την εκτός έδρας επικράτηση επί της Έμπολι με 2-0. Είχε προηγηθεί η πρώτη της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα φέτος από τη Λάτσιο με 2-0 εντός έδρας. Μετράνε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες επιπλέον οι "Μπεργκαμάσκι" στα έξι τελευταία ματς τους στη Σέριε Α. Σε τέσσερα από αυτά μπήκαν μέχρι δύο γκολ.

Την πρώτη της φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε στο τελευταίο της παιχνίδι η Νάπολι, με το 2-0 στην Αγγλία κόντρα στη Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, δεν είχε πρόβλημα να βγει πρώτη στον όμιλο και να πάρει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης. Στο ιταλικό πρωτάθλημα οι "Παρτενοπέι" είναι στην κορυφή, έχουν οχτώ διαδοχικές νίκες, είναι αήττητοι με απολογισμό 10-2-0 και διαθέτουν την καλύτερη επίθεση με 30 τέρματα. Δεν υπολογίζεται ο Κβαρατσέλια σήμερα λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ωστόσο η Νάπολι αναμένεται να μπει δυναμικά στο ματς από την αρχή. Θα ποντάρουμε στην πρωτοπόρο και στο διπλό σε απόδοση 2.33.

Βρείτε όλα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου σήμερα και τις αναλύσεις των ματς στο Betarades.gr!