Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Με την ανωτερότητα της Παρί Σεν Ζερμέν

Οι Betarades έχουν ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση - Η πιο δυνατή από Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν

Φινάλε στη φάση των ομίλων του Champions League σήμερα (02/11) και έχουμε ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η πιο δυνατή από αυτές έρχεται από τον αγώνα Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν! Πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Βρίσκει τα πατήματά της στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους, πέτυχε μία ακόμη νίκη το Σάββατο, έστω και με το οριακό 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Λέτσε. Ήταν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στη Serie A για την Μεγάλη Κυρία, ανέβηκε στην 7η θέση, στο -10 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Στην Ευρώπη, έχει αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια του Champions League, ο μοναδικός στόχος της είναι να κρατήσει την 3η θέση που στέλνει στο Europa League. Θα τον πετύχει αν φέρει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία αντιμετωπίζει την Μπενφίκα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, από την πλευρά της, τα βρήκε σκούρα στο τελευταίο παιχνίδι της απέναντι στην Τρουά για το γαλλικό πρωτάθλημα, κατάφερε, όμως να κερδίσει με 4-3, για να πετύχει την τρίτη διαδοχική νίκη της στη Ligue 1, στην οποία διατηρείται αήττητη. Στο Champions League, έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα νοκ άουτ, παίζεται η θέση στην οποία θα τερματίσει. Για να είναι 1η, θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπενφίκα, με την οποία οι Γάλλοι ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας αμφότερες από 11 πόντους, με την Παρί να υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων (+4).

Δείτε το προγνωστικό για το Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και όλες τις προτάσεις Champions League στο Betarades.gr!