Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Over με αξία από Ολλανδία, μπορεί τη νίκη η Ελλάδα

Το Betarades.gr εντόπισε στοιχηματικές προτάσεις από τη Β' Κατηγορία της Ολλανδίας αλλά και από τα προκριματικά του Mundobasket.

Στοιχηματική πρόταση από τη Β' Κατηγορία της Ολλανδίας και την αναμέτρηση Άγιαξ Β' - Ντεν Μπος εντόπισε το Betarades.gr σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ενώ πρόταση υπάρχει και από τα προκριματικά του Mundobasket και την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Βέλγιο.

Δέκατη πέμπτη αγωνιστική στην Eerste Divisie Ολλανδίας με τον Άγιαξ να υποδέχεται την Ντεν Μπος. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν την προηγούμενη αγωνιστική στις επιτυχίες, καθώς επικράτησαν με 4-3 της Ντόρντρεχτ εκτός έδρας, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί δύο αγωνιστικών. Βρίσκονται στη 10η θέση της κατάταξης, αμυντικά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, η εστία τους παραβιάστηκε στα εννέα τελευταία ματς, ενώ το G/G επιβεβαιώθηκε στα οκτώ απ' αυτά.

Από την πλευρά της η Ντεν Μπος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κερδίσει τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και φιγουράρει στη 12η θέση της βαθμολογίας. Δύο ομάδες που σκοράρουν με τρομερή ευκολία αλλά και δέχονται εύκολα γκολ, περιμένουμε ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ και θα κρατήσουμε το over 3,5 σε απόδοση 2.20.

Στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ τώρα και την αναμέτρηση Βέλγιο - Ελλάδα. Η Εθνική μας έχει μπλέξει μετά την ήττα από τη Λετονία και χρειάζεται σήμερα τη νίκη για να τσεκάρει σε μεγάλο βαθμό το εισιτήριο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την πλευρά του το Βέλγιο αναζητά αντίδραση μετά τη συντριβή από την Τουρκία (86-52), έχει τρεις νίκες και η Εθνική Ελλάδας τέσσερις, σε περίπτωση νίκης σήμερα "πιάνει" τη "γαλανόλευκη" και η συνέχεια αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη. Κάτι που φυσικά η Ελλάδα δεν θέλει να σκέφτεται, θα παίξει σήμερα για το αποτέλεσμα που χρειάζεται, με τους Καλάθη, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Μποχωρίδη και Καλαϊτζάκη να είναι διαθέσιμοι. Θα στηρίξουμε την Εθνική μας και θα πάμε με τη νίκη της Ελλάδας με πάνω από 3.5 πόντους σε απόδοση 1.91.

Βρείτε στο Betarades.gr προτάσεις στοιχήματος για τα σημαντικότερα ματς σήμερα σε ποδόσφαιρο αλλά και σε όλα τα αθλήματα.