Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Πρεμιέρα με ευκαιρίες στο Γιουρόπα Λιγκ

Πρεμιέρα στις δύο διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ σήμερα, Πέμπτη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι συνολικά προτάσεις - Οι επιλογές από το Ευρωμπάσκετ.

Το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ παίρνουν τη σκυτάλη από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρεμιέρα στις δύο διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ σήμερα, Πέμπτη (08/09) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι συνολικά προτάσεις.

Δε λείπουν φυσικά και οι επιλογές από το Ευρωμπάσκετ, με την Ελλάδα να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων αντιμετωπίζοντας την Εσθονία. Όλα τα παιχνίδια θα τα βρείτε στο bwin app με τεράστια γκάμα από στοιχηματικές αγορές και πλήθος από ειδικά στοιχήματα!

Στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο ματς του στο Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Ναντ. Ένα θετικό αποτέλεσμα αποτελεί το στόχο των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι βρίσκουν απέναντί τους μία ομάδα που δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της! Προτιμούμε να μην ασχοληθούμε με τελικό νικητή, αλλά να στρέψουμε το βλέμμα μας στις αγορές των γκολ.

Ενδιαφέρον ματς διεξάγεται στη Λευκωσία, εκεί όπου η Ομόνοια υποδέχεται την Σερίφ Τίρασπολ. Κατάφεραν να φτάσουν στους ομίλους αποκλείοντας με δύο νίκες τη Γάνδη οι Κύπριοι, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ, και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Οι Μολδαβοί μπορεί να έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά σίγουρα δεν τρομάζουν.

Δείτε όλες τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος του Betarades.gr εδώ!