Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Σκοράρουν στο Αγρίνιο, με την παράδοση στην Α' Γαλλίας

Δράση υπάρχει στη Σούπερ Λιγκ από όπου προκύπτει προγνωστικό με αξία αλλά και στην ανώτερη κατηγορία Γαλλίας, σύμφωνα με το Betarades.gr

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα για άλλο ένα Σάββατο, με αγώνες για πρώτης διαλογής πρωταθλήματα. Δράση υπάρχει και στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, από όπου προκύπτει προγνωστικό με αξία σήμερα, συγκεκριμένα για την αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΑΕΚ. Ενώ ακόμη ένα εντοπίζεται στην ανώτερη κατηγορία Γαλλίας και το ματς Μονπελιέ - Στρασβούργο.

Παναιτωλικός - ΑΕΚ

Πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει ο Παναιτωλικός, που προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ. Είναι αποτελεσματικός στην επίθεση, έχοντας σκοράρει έξι φορές στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Περίοδο φόρμας διανύει ο Καρέλης, που είναι πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λιγκ με τρία γκολ.

Υποχρεωμένη να βγάλει αντίδραση είναι η ΑΕΚ, μετά την ήττα της (2-1) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Έχει ποιότητα, πάντως, ειδικά μεσοεπιθετικά, ενώ έχει βρει δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Δυο ήττες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στις τρεις πιο πρόσφατες εκτός έδρας επίσημες αναμετρήσεις της. Αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες  και καλό ρυθμό, και προς τα εκεί θα προσανατολιστούμε στοιχηματικά. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Μονπελιέ - Στρασβούργο

Δύο συνεχόμενες ήττες μετράει πλέον η Μονπελιέ, καθώς μετά το 3-2 εντός έρας από τη Λιλ ήρθε αυτή από την Ανζε εκτός (2-1). Πλέον, έχει απολογισμό 3-0-4 και είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειωθεί πως είναι από τις παραγωγικές ομάδες της κατηγορίας φέτος, σε εφτά ματς της έχουν μπει 31 τέρματα (17-14).

Δεν έχει καταφέρει να πετύχει νίκη φέτος στο πρωτάθλημα το Στρασβούργο. Την προηγούμενη εβδομάδα παραχώρησε ισοπαλία στην Κλερμόν εντός με 0-0, ένα αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί τους γηπεδούχους.Έχει φτάσει τις τρεις σερί ισοπαλίες, έχει ρεκόρ 0-5-2 και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη. Η παράδοση ευνοεί τη Μονπελιέ, καθώς δεν έχει χάσει στα οχτώ πρόσφατα ματς της κόντρα στο Στρασβούργο (4-4-0). Θα ποντάρουμε στο 1 DNB σε απόδοση 1.85.

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις καθώς και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.