Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Στήριγμα η Πορτογαλία - Αξία στα γκολ στο Μαρόκο-Ισπανία

Το Betarades.gr ξεχώρισε στοιχηματικές προτάσεις από το Παγκόσμιο Κύπελλο - Μαρόκο-Ισπανία και Πορτογαλία-Ελβετία στο σημερινό πρόγραμμα.

Η φάση των «16» του Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη δύο αναμετρήσεις. Στις 17:00 το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Ισπανία, ενώ στις 21:00 η Πορτογαλία κοντράρεται με την Ελβετία.

Στις 21:00 στο «Lusail Stadium» η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ελβετία. Οι Ίβηρες ξεκίνησαν δυνατά τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων, επικράτησαν των Γκάνα (3-2) και Ουρουγουάη (2-0) στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ στο τελευταίο ματς ηττήθηκαν με 2-1 από τη Νότια Κορέα. Αποτέλεσμα που δεν επηρέασε την ομάδα του Φερνάντο Σαντός, καθώς τερμάτισε στην κορυφή του 8ου ομίλου.

Από την πλευρά της η Ελβετία έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων, καθώς επικράτησε με 3-2 της Σερβίας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από τη Βραζιλία (1-0) και η νίκη επί του Καμερούν (1-0). Οι Ελβετοί έχουν παρουσιάσει σοβαρό πρόσωπο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποτιμηθούν, ωστόσο απέναντι τους θα βρουν απόψε ένα ποιοτικότερο και πιο έμπειρο σύνολο όπως η Πορτογαλία. Οι Ίβηρες έχουν τον πρώτο λόγο και περιμένουμε ότι θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους «8». Άσος σε απόδοση 2.05.

Στην αναμέτρηση Μαρόκο - Ισπανία τώρα που διεξάγεται νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17:00. Εντυπωσιακό το Μαρόκο στη φάση των ομίλων, πήρε δίκαια την πρόκριση στους «16», τερματίζοντας μάλιστα στην κορυφή του 6ου ομίλου. Στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με την Κροατία, ακολούθησαν δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Βέλγιο (0-2) και Καναδά (1-2).

Από την πλευρά της η Ισπανία διέλυσε στην πρεμιέρα με 7-0 την Κόστα Ρίκα, ακολούθησε η ισοπαλία με τη Γερμανία (1-1), ενώ στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 από την Ιαπωνία, για να τερματίσει στην 2η θέση του 5ου ομίλου. Σίγουρα η «Φούρια Ρόχα» διαθέτει περισσότερη ποιότητα, είναι το φαβορί για πρόκριση, όμως το Μαρόκο έρχεται με σούπερ ψυχολογία και θα παλέψει μέχρι τέλους. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.30.

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις για τα παιχνίδια του Μουντιάλ μαζί με όλων των υπόλοιπων σημερινών αγώνων στο Betarades.gr