Skip to main content

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, «καίγεται» η Κύπρος - Με την έδρα στην Αργεντινή

Το ματς Κύπρος - Ελλάδα είναι για τη Γ' κατηγορία του Nations League. Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου κερδίζει την άνοδο στην Β'

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για το Nations League κυριαρχούν στο πρόγραμμα του Σαββάτου (24/09). Μεταξύ αυτών, και η έξοδος της Ελλάδας στην Κύπρο, παιχνίδι στο οποίο θα ποντάρουμε σήμερα. Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας με ευρεία γκάμα αγορών στην bwin gr. Ας δούμε παρακάτω τις λεπτομέρειες για τη στοιχηματική επιλογή μας.

Το ματς Κύπρος - Ελλάδα είναι για τη Γ' κατηγορία του Nations League. Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου κερδίζει την άνοδο στην Β' κατηγορία. Ενώ η τελευταία υποβιβάζεται στη Δ' κατηγορία.

Αγνοεί το τρίποντο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Κύπρος με απολογισμό δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Πιο πρόσφατη αυτή (2-2) με τη Βόρεια Ιρλανδία. Τα δύο γκολ ήταν και τα μοναδικά που σημείωσε στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Κετσπάγια να παίρνει τη θέση του Κωστένογλου.

Εξαιρετικός ο Ιούνιος για την Ελλάδα, που έκανε το απόλυτο των νικών (4 στα 4). Εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου και την άνοδο στη B' κατηγορία του Nations League. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Με νέο προπονητή στον πάγκο της η Κύπρος, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. "Καίγεται" για βαθμούς και το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Θα ποντάρουμε στο Κύπρος +1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.75.

Σημείο με αξία έρχεται, επίσης, από την ανώτερη κατηγορία της Αργεντινής και την αναμέτρηση Ιντεπεντιέντε - Νιούελς Ολντ Μπόις για την 21η αγωνιστική.

Έχει ανέβει αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα η Ιντεπεντιέντε, αυτό αποτυπώθηκε και στο νικηφόρο πέρασμά της από την έδρα της Ουνιόν Σάντα Φε με 1-0. Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Αν και αδιάφορη βαθμολογικά, αφού δεν προλαβαίνει να μπει στην πρώτη δεκάδα, κυνηγάει τους βαθμούς για να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στην τελική βαθμολογία και να βελτιώσει τον μέσο όρο της.

Μετά από τρεις νίκες, η Νιούελς προσγειώθηκε απότομα με εντός έδρας ήττα από τη Σαρμιέντο με 1-0. Είχε πολλές απουσίες και φάνηκε να της λείπει η ενέργεια. Συνεχίζει με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο. Βρίσκεται εντός των θέσεων που δίνουν εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα και είναι από τα φαβορί για να το εξασφαλίσει. Σε φόρμα είναι η Ιντεπεντιέντε, κόντρα σε μια Νιούελς που έχει και πάλι αρκετές απουσίες και δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.00.