Skip to main content

Στοίχημα: Ανοιχτά ματς σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Groupama Arena

Παιχνίδι με φόντο την πρωτιά στον όμιλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα, καθώς στο κουπόνι ξεχωρίζουν τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ και φυσικά οι ευρωπαϊκές "μάχες" των ελληνικών ομάδων.

Την ίδια στιγμή δράση υπάρχει και σε αρκετά πρωταθλήματα απ' όλο τον κόσμο και το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές προτάσεις από τα προγνωστικά europa league και σας τις παρουσιάζει παρακάτω.

Παιχνίδι με φόντο την πρωτιά στον όμιλο στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι "ερυθρόλευκοι" έρχονται από τη δύσκολη νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1. Στο Europa League ο Ολυμπιακός γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την προηγούμενη αγωνιστική. Ήταν κατώτερος των περιστάσεων, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο γήπεδο και να προηγούνται δίκαια με 2-1 στο 45+3′. Οι Γερμανοί είχαν τον έλεγχο και στο β' μέρος, εξασφαλίζοντας τη νίκη στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης, με γκολ του Καμάντα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 2η θέση του γκρουπ, στο -1 από τη σημερινή του αντίπαλο. Μετράει 3 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια του, σε όλες τις διοργανώσεις (και οι τρεις ήρθαν με 2-1 σκορ). Τα τελευταία 4 παιχνίδια του ολοκληρώθηκαν με g/g+over2.5 γκολ.

Από την άλλη η Άιντραχτ πήρε επιβλητική νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού, την προηγούμενη αγωνιστική στο Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκε με 2-1 στο 1ο ημίχρονο και έκτοτε δεν απειλήθηκε καθόλου. Το 2ο σαρανταπεντάλεπτο της άνηκε ολοκληρωτικά, με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης. Βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου, στο +1 από τον Ολυμπιακό. Εκτός έδρας μετράει μόλις 1 ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. Με 2-3 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 4 από τους τελευταίους 5 εκτός έδρας αγώνες της, σε πρωτάθλημα και Europa League. Δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία αλλά και δέχονται γκολ, θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,83.

Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κισβάρντα (σ.σ. έχει παιχνίδι περισσότερο) παραμένει η Φερεντσβάρος. Το Σάββατο επέστρεψε με το "τρίποντο" από την έδρα της Γκιρμότ επικρατώντας με 2-0, φτάνοντας τους 22 βαθμούς βρίσκεται στο -1 από την Κισβάρντα και ισοβαθμεί με την Πούσκας. Παράλληλα, δεν δέχτηκαν ιδιαίτερη πίεση από τους αντιπάλους τους. Δεν έχει καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό στον 7ο όμιλο η Φερεντσβάρος, γνώρισε τρεις σερί ήττες και βρίσκεται στο -3 από την αποψινή αντίπαλό της Σέλτικ. Απογοητεύει με τα αποτελέσματά της στη Βουδαπέστη αγνοώντας τη νίκη σε 12 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στη φάση των ομίλων (έξι ισοπαλίες, έξι ήττες).

Την ευκαιρία να παραμείνει στο -2 από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς έχασε η Σέλτικ το Σάββατο, μένοντας στη "λευκή" ισοπαλία με αντίπαλο την Λίβινγκστον στο "Celtic Park". Πλέον, το συγκρότημα του Ποστέκογλου στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον στη μάχη για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μακριά από την Γλασκώβη η Σέλτικ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της με αντίπαλο την Γιάμπλονετς (4-2 τον Αύγουστο 2021), στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Κρίσιμη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, που συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά, θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1,83.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Europa League μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης.