Skip to main content

Στοίχημα-Betarades: Με κεκτημένη ταχύτητα ο Παναθηναϊκός, αντιδρά η Μπαρτσελόνα

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από το ματς της Σούπερ Λιγκ που ξεχωρίζει, την αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό.

Πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση για να σας στείλει στο ταμείο από το ματς της Σούπερ Λιγκ που ξεχωρίζει, την αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες.

Περίοδος φόρμας διανύει ο Βόλος που προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας (2-0) επί του Ατρομήτου. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας σημειώσει 13 γκολ στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Είναι δυνατός και στην έδρα του, έχοντας γνώρισε μόλις μια ήττα (0-1) από τον ΟΦΗ.

Ικανός και αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός, πέτυχε την ένατη σερί νίκη του (1-0) στο ντέρμπι με τον Άρη, με το γκολ του Σπόραρ στις καθυστερήσεις, και έχει το απόλυτο φέτος στο πρωτάθλημα. Στην επίθεση καταφέρνει να σκοράρει, ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ σε εννιά αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, θα αγωνιστεί ουσιαστικά "εντός έδρας", καθώς περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του θα βρεθούν στο γήπεδο και μπορεί να περάσει νικηφόρα από τον Βόλο. Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1.90.

Βρείτε τη στοιχηματική επιλογή για τον αγώνα Βόλος - Παναθηναϊκός στο Betarades.gr στα Προγνωστικά Super League.

Από τη Λα Λίγκα και το σπουδαίο ματς Βαλένθια - Μπαρτσελόνα έρχεται μια ακόμη πρόταση για ποντάρισμα σήμερα.

Απογοήτευσε η Βαλένθια στην ήττα της εντός έδρας από τη Μαγιόρκα (1-2) την περασμένη αγωνιστική. Προηγουμένως είχε αήττητο σερί πέντε ματ στη Λα Λίγκα. Σε γενικές γραμμές, με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι, δείχνει ανεβασμένη αγωνιστικά. Τέσσερα γκολ σε έξι συμμετοχές έχει σημειώσει ο Καβάνι.

Δεν μπόρεσε να προκριθεί η Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Πλζεν (4-0). Λίγο αργότερα από το ματς εκείνο και γνωρίζοντας ήδη για τον αποκλεισμό, υποδέχτηκε την Μπάγερν Μονάχου για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έχασε με το "βαρύ" 0-3. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας, πάντως, μετά την ήττα από τη Ρεάλ στο "κλάσικο" έκανε δύο διαδοχικές νίκες στο "Καμπ Νόου", επί της Βιγιαρεάλ (3-0) και της Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-0). Θέλουν αντίδραση η "μπλαουγκράνα", είναι αξιόπιστοι εντός συνόρων και η Βαλένθια, αν και μπορεί να σκοράρει, δύσκολα θα τους κόψει βαθμούς. Θα ποντάρουμε στο Μπαρτσελόνα & Over 1.5 σε απόδοση 1.85.