Skip to main content

Στοίχημα-Betarades: Προβάδισμα η Ελλάδα κόντρα στην Τουρκία, τον πρώτο λόγο η Λυών

Το Betarades.gr δίνει προγνωστικό για το ματς Λυών - Τρουά από το πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας της Γαλλίας - Δείτε τις επιλογές.

Μια γερή προθέρμανση ενόψει του Σαββατοκύριακου γίνεται με τους αγώνες στο κουπόνι της Παρασκευής (19/08). Το ενδιαφέρον εστιάζεται σήμερα στα ποδοσφαιρικά εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr δίνει προγνωστικό για το ματς Λυών - Τρουά από το πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Όπως και μπασκετική πρόταση από το ματς Ελλάδα - Τουρκία για το Τουρνουά Ακρόπολις. Ακολουθούν πιο κάτω οι λεπτομέρειες για τις επιλογές.

Στις 21:00, η Ελλάδα κοντράρεται με την Τουρκία σε φιλική αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Τουρνουά Ακρόπολις.

Δύο στα δύο μετράει η εθνική Ελλάδας στο τουρνουά. Με πρωταγωνιστή τον Σλούκα, που πέτυχε 21 πόντους σε ένα 20λεπτο, κέρδισε και τη Γεωργία με 80-67 την Πέμπτη. Αναμένεται να επιστρέψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς, εκτός παραμένει ο τραυματίας Παπαγιάννης.

Σε δοκιμές σε πρόσωπα προχώρησε ο τεχνικός της Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν, στο χτεσινό παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία. Το γεγονός αυτό δεν λειτούργησε υπέρ της ομάδας και την οδήγησε στην ήττα με 87-86. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να κάνει το τρία στα τρία και να πάρει την πρωτιά στο τουρνουά. Το αποψινό παιχνίδι περιμένουμε να έχει υψηλό ρυθμό. Θα ποντάρουμε στη νίκη της Ελλάδας και στο Over 168,5 πόντοι σε απόδοση 2.35.

Στις 22:00, η Λυών φιλοξενεί την Τρουά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Λιγκ 1.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Λοριάν για τη Λυών, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα με 2-1 επί της Αζαξιό. Είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ μετράει τέσσερις συνεχόμενες επικρατήσεις στο πρωτάθλημα.

Άσχημο ξεκίνημα για την Τρουά, που έχει δύο σερί ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Προβληματίζει ιδιαίτερα η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί έξι γκολ στα προαναφερθέντα παιχνίδια. Γενικά, δυσκολεύεται μακριά από την έδρα της, καθώς δεν έχει κερδίσει στα έξι τελευταία επίσημα, με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εκπληκτική η παράδοση που έχει κόντρα στην Τρουά η Λυών, καθώς μετράει εννιά διαδοχικές νίκες. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων και να φτάσει σε εύκολη επικράτηση. Θα επιλέξουμε Λυών -1.5 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!