Skip to main content

Στοίχημα: Χορός γκολ σε Γαλλία, Τουρκία και το «τείχος» του Βερολίνου

Το ταξίδι μας στο στοίχημα μας οδηγεί στη Γαλλία και στην Τουρκία όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Έχουμε, επίσης, μπασκετική επιλογή από την Ευρωλίγκα.

Το δικό του ενδιαφέρον έχει το κουπόνι της Τρίτης (05/01) όσον αφορά τις στοιχηματικές επιλογές.

Το Betarades.gr ετοίμασε τρεις δυνατές προτάσεις για σήμερα.

Το ταξίδι μας στο στοίχημα μας οδηγεί στη Γαλλία και στην Τουρκία όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Έχουμε, επίσης, μπασκετική επιλογή από την Ευρωλίγκα με ματς που διεξάγεται στη Γερμανία. Μην ξεχνάτε πως στη σελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες παοκ μεταγραφές αλλά και όλων των ομάδων. Ας προχωρήσουμε στην ανάλυση των προτάσεών μας.

Με τα γκολ στο Τρουά

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και το παιχνίδι που διεξάγεται στις 21.00 για τη 18η αγωνιστική, με την Τρουά να υποδέχεται τη Σατορού.

Η Τρουά προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γκρενόμπλ, με την οποία συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Αποτέλεσμα που έσπασε ένα εξαιρετικό αήττητο σερί 12 αγώνων που έτρεχε, έχοντας οχτώ νίκες, με πιο εντυπωσιακή το 4-0 επί της Αζαξιό και τέσσερις ισοπαλίες. Έχει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίδοση στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 20 βαθμούς σε οχτώ παιχνίδια. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Λουμεκά και Πεντόρ.

Σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σατορού, που μετράει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία (1-1) με τη Ροντέ, στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της. Βρίσκεται, μάλιστα, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι διοικούντες αποφάσισαν αλλαγή προπονητή και την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Καουέ. Τελευταία νίκη της ήταν αυτή στις 21 Νοεμβρίου με 2-1 επί της Σοσό. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Φαμπρί, Πιγιό και Αλαντίρ.

Η Τρουά είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί και θα ψάξει νίκη με μεγάλο σκορ, για να πάρει ψυχολογία μετά την ήττα από τη Γκρενόμπλ. Απέναντι σε μία Σατορού που έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Σε φόρμα οι επιθέσεις στην Τουρκία

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με το τουρκικό πρωτάθλημα, εκεί όπου στις 15.00 η Γκαζιαντέπ φιλοξενεί την Ανκαραγκουτσού για τη 17η αγωνιστική.

Πολύ σημαντική για τους γηπεδούχους είναι η επιστροφή του πρώτου σκόρερ τους, Αλεξάντρου Μαξίμ, που έχει σκοράρει μέχρι τώρα εφτά τέρματα. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (1-1) με την Ερζερούμ είναι ο απολογισμός της Γκαζιαντέπ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, μόλις τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας. Ο Μιραλάς θα εκτίσει την ποινή του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και την επικίνδυνη ζώνη. Τα πήγαν εξαιρετικά στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 2-1 επί της Ντενιζλίσπορ και με 3-1 επί της Μαλάτιασπορ. Εκτός αποστολής παρέμειναν οι τραυματίες Πάζνταν και Γκουράλ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Κίτσιου.

Η Γκαζιαντέπ σκοράρει εύκολα, ειδικά με τον Μαξίμ στη σύνθεσή της. Έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Απέναντι στην Ανκαραγκουτσού, ωστόσο, που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να γίνει επικίνδυνη, έχοντας σημειώσει πέντε γκολ στους τελευταίους δύο αγώνες της. Θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Δυσκολοκατάβλητη η Άλμπα Βερολίνου

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και την Euroleague, όπου στις 20.00 η Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται την Μπασκόνια.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 85-72 επί της Μπάγερν Μονάχου. Εκτός από την αντίπαλό τους... νίκησαν και τις πολλές απουσίες, ενώ και ο προπονητής Αΐτο Ρενέσες δεν ήταν στον πάγκο, καθώς έχει βρεθεί θετικός στον κορονωϊό. Ο Λουίς Ολίντε οδήγησε την Άλμπα Βερολίνου στη νίκη, σημειώνοντας 17 πόντους, ενώ μάζεψε και δύο ριμπάουντ.

Η Μπασκόνια τρέχει νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε πρωτάθλημα και Euroleague. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 84-67 επί της Μοραμπάνγκ Ανδόρας, με τον Γιουσουφά Φολ να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 17 πόντους και μαζεύοντας 14 ριμπάουντ. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 26 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπασκόνια μπορεί να έχει το προβάδισμα για την νίκη, όμως, θα δυσκολευτεί απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένο αντίπαλο. Θα πάμε με τον άσσο (+6.5) σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.