Skip to main content

Στοίχημα: Επιλογές από τις μπασκετικές ελληνικές μάχες!

Τρίτη σήμερα και ελλείψει των μεγάλων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ.

Από το πρόγραμμα της Τρίτης(12/11) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για το Eurocup και το FIBA Champions League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Championsbet. 

Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Επικίνδυνη εκτός η Χάρτλπουλ

Στις 21:45, στο Huish Park, διεξάγεται ο εξ αναβολής αγώνας για το FA Cup της Αγγλίας, ανάμεσα στη Γέοβιλ και την Χάρτλπουλ.

Αμφότερες οι ομάδες αγωνίζονται στη National League. Η Γέοβιλ είναι 2η με συγκομιδή 35 πόντων και τέρματα 32-21, στο -1 από την κορυφή και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Την τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Μπόρεχαμ, ενώ στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου επικράτησε της ερασιτεχνικής Χάρινγκεϊ με 0-3.

Η Χάρτλπουλ κατατάσσεται 14η με συγκομιδή 27 πόντων και τέρματα 27-27, στο -5 από τα μπαράζ ανόδου. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε εντός έδρας από την Σόλιχαλ 0-1, αλλά έχει δείξει πως την βολεύουν τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το πρωτάθλημα στις 5 Οκτωβρίου στην έδρα της Χάρτλπουλ, όπου επικράτησαν οι γηπεδούχοι με 2-1.

Η Γέοβιλ έχει περισσότερο το μυαλό της στην εξασφάλιση του ανόδου παρά στο Κύπελλο, η Χάρτλπουλ είναι επικίνδυνη εκτός έδρας και έχει την ψυχολογία από τη νίκη του Οκτωβρίου. Επιλογή το διπλό DNB, σε απόδοση 2.40. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Αντιδρά ο ΠΑΟΚ!

 Στις 19:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο "Παλατάκι" την Μπρίντιζι για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο FIBA Champions League.

O Δικέφαλος του Βορρά αγνοεί ακόμη τη νίκη στη διοργάνωση, αλλά ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός στη Ντιζόν, όπου ηττήθηκε οριακά στο τέλος με 81-76. Το Σάββατο δέχθηκε ήττα - σοκ για το κύπελλο στην έδρα του Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Η Μπρίντιζι μετρά ρεκόρ 2-2 στο θεσμό. Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε εντός έδρας της Μπεσίκτας με 84-72. Μακριά από την έδρα της όμως ηττήθηκε με διψήφια διαφορά και στην Βόννη και στην Ντιζόν.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βγάλει εγωισμό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, οι Ιταλοί δεν πείθουν εκτός έδρας και ο άσος είναι ψηλα. Επιλογή στο 2.02.

Ευκαιρία για το Περιστέρι

Στις 21:00, το Περιστέρι δοκιμάζεται στην έδρα της Μόρναρ για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Η Μόρναρ μετρά 4/4 ήττες στο θεσμό του FIBA Champions League και μόλις μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια από τις 15 Οκτωβρίου και μετά.

Το Περιστέρι έχει ρεκόρ 2-2 στον όμιλο, προερχόμενο από τις ήττες στην Τενερίφη και εντός από τη Νίζνι. Το Σάββατο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με το 57-51 επί του Ήφαιστου.

Πολύ αδύναμοι οι γηπεδούχοι, το Περιστέρι έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες στη διοργάνωση και να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Επιλογή το διπλό, σε απόδοση 2.38.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.