Skip to main content

Στοίχημα: Επιθέσεις «φωτιά» στο Βέλγιο, χαμηλές πτήσεις στη Ρωσία

Η πρόταση που ξεχωρίζει έρχεται από την ανώτερη κατηγορία του Βελγίου. Έχουμε, όμως και μπασκετική πρόταση, από την Ευρωλίγκα.

Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει το κουπόνι της Παρασκευής (19/11), με αναμετρήσεις που ανοίγουν νέες αγωνιστικές σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή ποδοσφαιρική στοιχηματική επιλογή σήμερα, που θα βρείτε με ευρεία γκάμα αγορών στην bwin. Η πρόταση που ξεχωρίζει έρχεται από την ανώτερη κατηγορία του Βελγίου. Έχουμε, όμως και μπασκετική, από την Ευρωλίγκα. Ας δούμε τις λεπτομέρειες πιο κάτω.

Στις 21:45, η Μαλίν υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ για τη 15η αγωνιστική της Jupiler League.

Η εντός έδρας "γκέλα" (0-1) με τη Σεντ Τρούιντεν, έσπασε το αήττητο σερί των έξι τελευταίων αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Δεν στάθηκε, όμως, αρκετή για να χαλάσει την εξαιρετική μέχρι τώρα εικόνα της Μαλίν. Διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος με 25 γκολ, ενώ είναι δυνατή στην έδρα της, έχοντας κερδίσει τα 5 απο τα 7 τελευταία ματς. Θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα η Κλαμπ Μπριζ, που παραμένει μακριά από τις νίκες στα δύο τελευταία ματς. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τα 4 από τα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια, δυσκολεύεται όμως να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Σκοράρουν εύκολα το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο αντίπαλοι, που έχουν προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία τους. Θα ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.72.

Στις 19:45, η Ζενίτ κοντράρεται στην Αγία Πετρούπολη με τη Μιλάνο για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται η Ζενίτ, που νίκησε την Άλμπα με 75-66 και δίνοντας βάση στην άμυνα. Μάλιστα, πιο άνετα από ό,τι μαρτυράει το τελικό αποτέλεσμα. Μετράει πλέον έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Πασκουάλ. Τη χειρότερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής στη σεζόν σημείωσε κόντρα στην Ούνικς η Μιλάνο. Ηττήθηκε με 97-71 η πρωτοπόρος της διοργάνωσης που μέχρι και τότε ήταν μόνη στην κορυφή. Ήταν το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα μετά από έξι συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός συνόρων. Αμυντικός προσανατολισμός αναμένεται στην αναμέτρηση με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Έτσι, θα προτιμήσουμε το Under 147.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Βελγίου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!