Skip to main content

Στοίχημα: Φεύγει αλώβητη από το Λονδίνο η Γιουνάιτεντ

Η επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και το ντέρμπι στο Λονδίνο μεταξύ Τότεναμ και Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον.,

Με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Παρασκευής (19/06) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία δυνατά προγνωστικά για εσάς.

Στο Λονδίνο έχουμε συνάντηση του Μουρίνιο με μία "πρώην", ενώ στην Πορτογαλία θα γίνει μάχη για την είσοδο στην 4αδα. Τις σημερινες μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop.

Ας περάσουμε αναλυτικά στις προτάσεις μας.

Ανώτερη η Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το Λονδίνο, όπου η Τότεναμ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επίσημη επανέναρξη της Premier League μετά την καραντίνα.

Η Τότεναμ δεν πατούσε καλά πριν τη διακοπή, μετρούσε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Αποκλείστηκε από το FA Cup, στα πέναλτι από τη Νόριτς και από το Champions League με δύο ήττες από τη Λειψία, ενώ στην Premier βρίσκεται στην 8η θέση με 41 πόντους, στο -7 από την 4αδα.

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη, βρισκόταν στο peak της απόδοσή της την τελευταία διετία πριν την καραντίνα. Αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια, προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup και είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Europa League μετά το 0-5 στην έδρα της ΛΑΣΚ Λιντζ, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Για την Premier, επικράτησε πειστικά με 2-0 της Σίτι στο ντέρμπι της πόλης και βρίσκεται στο -3 από την 4η Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ ήταν σε τρομερή φόρμα πριν τη διακοπή και έχει αποδείξει φέτος ότι είναι πολύ καλή στα ντέρμπι. Θεωρούμε ότι δεν θα χάσει σήμερα στο Λονδίνο, σε ένα παιχνίδι χαμηλού ρυθμού. Επιλογή μας το συνδυαστικό Χ2 & Under 3.5 σε απόδοση 2.00.

Ανοιχτό ματς στο Φαμαλικάο

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία, όπου στις 23:15 η Φαμαλικάο υποδέχεται την Μπράγκα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στη Liga NOS.

Σε εξαιρετική κατάσταση επέστρεψε η Φαμαλικάο από τη διακοπή, θυμίζει το σύνολο που εξέπληξε θετικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Επικράτησε εντός έδρας της Πόρτο με 2-1 και την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε και από την έδρα της Ζιλ Βιθέντε με 1-3. Ανέβηκε στην 5η θέση με 43 πόντους, τρεις λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο.

Η Μπράγκα αντιθετως δεν έχει βρει τα πατήματά της μετά την καραντίνα. Ηττήθηκε στην έδρα της Σάντα Κλάρα με 3-2 και το περασμένο Σάββατο έχασε εντός έδρας και από την Μποαβίστα με 0-1. Συνεπώς η θέση της στην 4αδα και το επόμενο Europa League είναι πλέον επίφοβη.

Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Με σούπερ ψυχολογία θα μπει στο παιχνίδι η Φαμαλικάο, θα παίξει ανοιχτά για να πιάσει την Μπράγκα στην 4η θέση και ενώ είναι αρκετά ποιοτική στην επίθεση, έχει κενά στα μετάπισθεν, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Περιμένουμε γρήγορο ματς, με ρυθμό και πολλές ευκαιρίες. Επομένως επιλέγουμε το Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Σταθερά στην κορυφή η Μπασάκ!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις από την Τουρκία. Στις 21:00, στην πρωτεύουσα, η Ανκαραγκουτσού αντιμετωπίζει την Μπασακσεχίρ, στην αναμέτρηση που ανοίγει την 28η αγωνιστική της Super Lig.

Στην επανέναρξη, η Άνκαρα απέσπασε το 1-1 στην έδρα της Γκαζιαντέπ, αλλά παραμένει στην προτελευταία θέση με 24 βαθμούς, στο -2 από τις θέσεις "σωτηρίας". 3-4-6 το εντός έδρας ρεκόρ της.

Η Μπασακσεχίρ από τη μεριά της πάει για πρωτάθλημα! Πειστική στο εντός έδρας 2-0 επί της Αλάνιασπορ το περασμένο Σάββατο, ισοβαθμεί στην κορυφή με την Τραμπζονσπόρ και με νίκη απόψε αυξάνει την πίεση στους ανταγωνιστές της. Πολύ επικίνδυνη μακριά από το γήπεδό της, με ρεκόρ 6-5-2, αήττητη στις 10 τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα!

Ποιοτικότερη ομάδα η Μπασάκ, επέστρεψε καλά από τη διακοπή, περιμένουμε να περάσει νικηφόρα από την Άγκυρα, θα την επιλέξουμε στο διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.18. Σε περίπτωση νίκης της με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.