Skip to main content

Στοίχημα: Οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr για τους αγώνες του Μουντιάλ 2022

Από το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχονται οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr και συγκεκριμένα από τις αναμετρήσεις ΗΠΑ-Ουαλία και Σενεγάλη-Ολλανδία.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 ξεκίνησε χθες Κυριακή 20 Νοεμβρίου και συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις.

Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση έρχονται οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr και από τις αναμετρήσεις ΗΠΑ-Ουαλία και Σενεγάλη-Ολλανδία.

Στις 21:00 οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Ουαλία, με τις δύο ομάδες να αναζητούν ξεκίνημα με το δεξί στη διοργάνωση. Η τυπικά γηπεδούχος επιστρέφει σε τελική φάση Μουντιάλ έπειτα από 8 χρόνια, προηγούμενη παρουσία της το 2014. Η αποτυχία του 2017 να προκριθεί στο Παγκόσμιο της Ρωσίας έφερε αλλαγές, η ομοσπονδία αποφάσισε να εμπιστευτεί στην άκρη του πάγκου τον Γκρεκ Μπερχάλτερ, ο οποίος διαχειρίστηκε μια ομάδα με μπόλικο ταλέντο. ΟΙ ΗΠΑ θεωρούνται πρώτο φαβορί για τη δεύτερη θέση, εκτιμάται ότι θα δώσουν μάχη με την Ουαλία, γίνεται αντιληπτό ότι η σημερινή πρεμιέρα είναι πολύ κρίσιμη. Σε περίπτωση πρόωρου αποκλεισμού, το τουρνουά θα θεωρηθεί αποτυχημένο.

Από την πλευρά της η Ουαλία βρίσκεται στο κορυφαίο μομέντουμ της ιστορίας της, τα τελευταία χρόνια έχει βγει στον αφρό, θα παίξει σε τρίτη μεγάλη διοργάνωση. Το μεγάλο μπαμ έγινε το 2016, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Euro, ενώ το 2021 πέρασε τον όμιλο ξανά, για να αποκλειστεί στα νοκ-άουτ απ' την ποιοτική Δανία. Επιστρέφει σε τελική φάση Μουντιάλ μετά το 1958, έρχεται από κακές εμφανίσεις στο Nations League η Ουαλία, τερμάτισε στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου της Α' Κατηγορίας με ρεκόρ 0-1-5 και επιμέρους σκορ 6-11 κόντρα σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πολωνία. Η σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων πρόκειται για ντέρμπι με φόντο τη δεύτερη θέση, οι Αμερικάνοι δεν είναι φόβητρο, έχουν θέματα ανασταλτικά, ενώ στερούνται εμπειρίας. Στον αντίποδα, η Ουαλία δε διαθέτει τα τρεξίματα και το ταλέντο των ΗΠΑ, όμως έχει παίκτες που ξέρουν τις μεγάλες διοργανώσεις. Περιμένουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε αποδοση 2.15.

Μένουμε Μουντιάλ και πηγαίνουμε στο άλλο σπουδαίο παιχνίδι της ημέρας, την αναμέτρηση Σενεγάλη - Ολλανδία που διεξάγεται στις 18:00. Με τις χειρότερες δυνατές προδιαγραφές ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ η Σενεγάλη, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ηγέτη της Σαντιό Μανέ, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Τα λιοντάρια της Τεράνγκα θα γράψουν την 3η συμμετοχή τους στα τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Το 2002 έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στην παράταση και το χρυσό γκολ από την Τουρκία, ενώ το 2018 τέθηκαν νοκ άουτ από τους ομίλους. Η Σενεγάλη κέρδισε το εισιτήριο για το Κατάρ επικρατώντας στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι της Αιγύπτου στις 29 Μαρτίου.

Από την πλευρά της η Ολλανδία επιστρέφει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την απουσία της από τα γήπεδα της Ρωσίας το 2018. Το καλοκαίρι του 2021 συμμετείχε χωρίς επιτυχία στο Euro 2020, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη φάση των «16» και την Τσεχία (2-0). Συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς κατέκτησε την κορυφή του 7ου ομίλου (+2 από Τουρκία, +5 από Νορβηγία) και, παράλληλα, το εισιτήριο για το Κατάρ. Έκανε πλάκα στο Nations League 2022/23 εξασφαλίζοντας θέση στο Final-4: Τερμάτισε στην 1η θέση του 4ου ομίλου της League A με απολογισμό 5-1-0 (14-6 τα γκολ). Έχει και σήμερα τον πρώτο λόγο η Ολλανδία, είναι μια ποιοτικότερη ομάδα, τη στιγμή που η Σενεγάλη αγωνίζεται χωρίς τον Σαντιό Μανέ. Περιμένουμε νίκη και με υψηλό σκορ, επιλογή μας το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε εδώ τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.