Skip to main content

Στοίχημα: Κυριακάτικο «καρέ» επιλογών σε απόδοση 14,2!!!

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές για ποντάρισμα από Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία και Αυστρία.

Πολύ δυνατό το κουπόνι της Κυριακής (12/09) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές για ποντάρισμα από Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία και Αυστρία! Στο site μας μπορείτε καθημερινά να βρείτε προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα. Πάμε στην ανάλυση των σημερινών σημείων μας.

Δε βλέπεται η Αούστρια

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Αυστρία, όπου στις 15:30 η ΛΑΣΚ Λιντζ υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η ΛΑΣΚ Λιντζ μετά από τρεις αναμετρήσεις (1-2-0), λίγο πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες. Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ριντ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν (αρχικά), ωστόσο πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, η Αούστρια Βιέννης συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, συγκεντρώνοντας μόλις τέσσερις βαθμούς. Πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες αναδείχθηκε ισόπαλη στο ντέρμπι της πρωτεύουσας με τη μισητή αντίπαλό της Ραπίντ Βιέννης (1-1 εντός).

Απογοητευτική είναι η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η Αούστρια Βιέννης, σήμερα ταξιδεύει σε μία ιδιαίτερα εχθρική έδρα για αυτή. Στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στην "Raiffeisen Arena" γνώρισε ισάριθμες ήττες, σερί που περιμένουμε να έχει συνέχεια. Επιλογή μας αποτελεί ο άσσος σε απόδοση 1.80.

Με αξία η Φορτούνα

Την ίδια ώρα στο Ρότερνταμ η τοπική Σπάρτα υποδέχεται τη Φορτούνα Σιτάρντ για την 4η αγωνιστική της Eredivisie.

Βαρύ το κλίμα από νωρίς για την Σπάρτα Ρότερνταμ, μιας και το ξεκίνημα στη νέα σεζόν δεν είναι αυτό που περίμεναν οι άνθρωποί της αλλά και ο κόσμος. Μόλις ένας βαθμός σε τρία παιχνίδια, κάκιστη η εικόνα της στο Ντεβέντερ, έχασε από την νεοφώτιστη Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 2-0 στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την διακοπή.

Η Φορτούνα στα δύο παιχνίδια που έδωσε, αμφότερα εντός έδρας, θύμισε την περσινή Σπάρτα Ρότερνταμ με τα γνώριμα χαρακτηριστικά της. Άκρως επιθετική, με κάθετο και στρωτό ποδόσφαιρο αλλά και με αμυντικές αδυναμίες. Στο τελευταίο της παιχνίδι, ήρθε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην Βααλβάικ.

Δεν προκύπτει από πουθενά ο φαβοριτισμός της Σπάρτα Ρότερνταμ, η οποία βρίσκεται σε κρίση και το κλίμα είναι βαρύ. Στον αντίποδα, η Φορτούνα Σιτάρντ δείχνει καλά στοιχεία και παίρνει αποτελέσματα. Ποντάρουμε στο Χ2 διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.84.

Σπάει το ρόδι η Νότιγχαμ

Μεταφερόμαστε στο "νησί" για την επόμενη επιλογή μας. Στις 16:30, η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Κάρντιφ για την 6η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Απογοητευτική είναι η κατάσταση της Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι στιγμής στη σεζόν. Κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Ντέρμπι. Μοιρασμένα τα ποσοστά της κατοχής, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως βρήκε απέναντί της μια αρκετά καλή και σταθερή αμυντική γραμμή που κατάφερε να τη διαπεράσει μόλις μία φορά.

Σε ντεφορμάρισμα φαίνεται να βρίσκεται η Κάρντιφ που μετά την ήττα και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ, ηττήθηκε και εντός έδρας με αντίπαλο τη Μπρίστολ Σίτι. Είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως ήταν αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια και αυτό σίγουρα της κόστισε. Παράλληλα η άμυνά της παρουσίασε αρκετές αστάθειες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Την έδρα της και το ντεφορμάρισμα της Κάρντιφ θέλει να εκμεταλλευτεί η Νότιγχαμ που προσπαθεί ακόμα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει επιστροφές από τις απουσίες που την ταλαιπωρούσαν και φαίνεται η κατάλληλη στιγμή να πάρει το τρίποντο. Θα στηρίξουμε την έδρα και θα επιλέξουμε το 1(DnB) σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η Πάρμα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές επιλογές από την Ιταλία. Στις 21:30, η Πορντενόντε υποδέχεται την Πάρμα για την 3η αγωνιστική της Serie B.

Η Πορντενόνε δεν έχει καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό ούτε από πλευράς βαθμών, ούτε σκοραρίσματος μετά από δύο αγωνιστικές. Πριν την διακοπή για τις Εθνικές γνώρισε την συντριβή στην έδρα της ΣΠΑΛ (5-0). Σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές μόλις από το 13'.

Ως "από μηχανής θεός" ο Μιχαίλα σκόραρε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με αντίπαλο την Μπενεβέντο στο "Ennio Tardini", χαρίζοντας την πρώτη νίκη στη Serie B στην Πάρμα! Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 32' με τον Σκιαταρέλα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ μετά από παρέμβαση του VAR.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Πάρμα ταξιδεύει με φόρα στην έδρα της Πορντενόνε που αντιμετωπίζει πρόβλημα τόσο αμυντικά, όσο επιθετικά. Θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αποσπάσουν και τους τρεις βαθμούς, επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.15.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.