Skip to main content

Στοίχημα: Λογικό φαβορί η Σοσιεδάδ στον αγώνα με τη Στουρμ Γκρατς

Η Σοσιεδάδ έμεινε όρθια στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, αποσπώντας ισάριθμες ισοπαλίες και πλέον έχει μπροστά της τα δύο παιχνίδια με την Στουρμ.

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα (21/10), με τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς λιγκ να ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr έχει βρει τις πιο δυνατές από τις προτάσεις στοιχήματος, που προκύπτουν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε όλα τα προγνωστικά Conference League με ένα κλικ.

Το παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το Στουρμ Γκρατς - Σοσιεδάδ για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Η ομάδα από την Αυστρία ήξερε από την αρχή πως η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη στη συγκεκριμένη διοργάνωση και πως προτεραιότητα έχει να συλλέξει εμπειρίες προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί μελλοντικά σε υψηλότερες απαιτήσεις και να ανέβει επίπεδο. Αυτό επιβεβαιώνεται και στον αγωνιστικό χώρο, αφού το χάσμα που την χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου είναι κάτι περισσότερο από ευδιάκριτο.

Από την πλευρά της η Σοσιεδάδ έμεινε όρθια στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, αποσπώντας ισάριθμες ισοπαλίες και πλέον έχει μπροστά της τα δύο παιχνίδια με την Στουρμ Γκρατς στα οποία θέλει ιδανικά έξι βαθμούς για να αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά ως προς την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ζει ιστορικές στιγμές, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχει βέβαια ματς παραπάνω, και το απολαμβάνει ενώ έχει συμπληρώσει 10 παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις! Οι Ισπανοί έχουν τον πρώτο λόγο, θα κρατήσουμε το Σοσιεδάδ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2,00.

Επόμενη πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση Λάτσιο - Μαρσέιγ. Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες όσον αφορά το πρωτάθλημα και μάλιστα εναντίον της πρωταθλήτριας Ίντερ (3-1) εντός έδρας. Μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Γιουρόπα Λιγκ συγκεκριμένα ξεκίνησε με την ήττα στην Τουρκία από τη Γαλατάσαραϊ με σκορ 2-0, σ' ένα παιχνίδι που η εμφάνισή της ήταν κάτω του μετρίου. Ωστόσο, πανηγύρισε την πρώτη επιτυχία στον όμιλο για τη δεύτερη αγωνιστική, όταν επιβλήθηκε της Λοκομοτίβ Μόσχας με 2-0 στο "Ολίμπικο".

Η Μαρσέιγ δε διανύει περίοδο φόρμας το τελευταίο διάστημα, όμως επέστρεψε από τη διακοπή με εντός έδρας νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε της Λοριάν (4-1), με ευρείας έκτασης νίκη, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Μετρά δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές, η πρώτη εναντίον της Λοκομοτίβ Μόσχας με 1-1 εντός έδρας και η δεύτερη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ χωρίς τέρματα εκτός έδρας. Εκτός έδρας έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε πέντε ματς, εκείνη στην έδρα της Λιλ (2-0) για το πρωτάθλημα. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν σήμερα και το πλεονέκτημα έδρας, θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1,90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!