Skip to main content

Στοίχημα: Ματσάρα για πολλά γκολ στο «Al Bayt» - Μπορεί ο Καναδάς

Η αναμέτρηση Ισπανία - Γερμανία κλέβει τις εντυπώσεις - Επιλογή έχουμε και από το παιχνίδι Κροατία - Καναδάς. Δείτε αναλυτικά

Παιχνίδια που δεν χάνονται περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα για το μουντιαλ 2022, με την αναμέτρηση Ισπανία - Γερμανία να κλέβει τις εντυπώσεις. Από το συγκεκριμένο σούπερ ματς έρχεται η στοιχηματική πρόταση του Betarades.gr, ενώ επιλογή έχουμε και από το παιχνίδι Κροατία - Καναδάς. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε. 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

2η Αγωνιστική στον 5ο όμιλο με την Ισπανία να έρχεται με φόρα και ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό ντέρμπι, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και ευρεία νίκη με 7-0 κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Δημιούργησε συνολικά 17 ευκαιρίες (σ.σ. οχτώ στην εστία), την ώρα που η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής κατέγραψε... μηδέν. Αξιοσημείωτο είναι πως οι "φούριας ρόχας" είχαν 3.53 xGoals στην αναμέτρηση που έλαμψαν τα αστέρια των νεαρών Γκάβι και Πέδρι, την ώρα που δεν υστέρησε κανείς.

Από την άλλη η Γερμανία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει στο μυαλό της άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης στο αποψινό ματς. Η ομάδα του Φλικ ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με 2-1 από την Ιαπωνία και έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους. Η πίεση βρίσκεται στο στρατόπεδο των Γερμανών, διαθέτουν ωστόσο ποιότητα και θα ψάξουν αντίδραση, κόντρα στην Ισπανία που έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει με τρομερή ευκολία και να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα και θα κρατήσουμε το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.02. 

Μένουμε Κατάρ και πάμε στην αναμέτρηση Κροατία - Καναδάς που διεξάγεται στις 18:00. Προβλημάτισε με την εικόνα που παρουσίασε στο εναρκτήριο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Κροατία, που έμεινε στο 0-0 με το Μαρόκο. Καλείται να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι, όπου η νίκη κόντρα στον Καναδά είναι το μοναδικό ζητούμενο. 

Από την άλλη ο Καναδάς τα είχε όλα στο πρώτο παιχνίδι του κόντρα στο Βέλγιο, ωστόσο του έλειψε το γκολ. Κάτι που του στοίχισε, το Βέλγιο τον τιμώρησε, υποχρεώνοντας τον στην ήττα με 1-0. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα οι Καναδοί έδειξαν καλά στοιχεία κόντρα στο Βέλγιο και με ανάλογη εμφάνιση κόντρα στην άνευρη Κροατία, μπορούν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Βρείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 στο Betarades.gr!