Skip to main content

Στοίχημα: Με το Goal/Goal στο απόλυτο αγγλικό ντέρμπι! (vid)

Tο απόλυτο ντέρμπι της Πρέμιερσιπ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ συγκεντρώνει πάνω του όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα του πλανήτη.

Κυριακή (20/10) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, ωστόσο το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ συγκεντρώνει πάνω του όλα τα ποδοσφαιρικά βλέμματα του πλανήτη.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, όπως είναι η Novibet.

Αναμένονται γκολ εκατέρωθεν

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" παρουσιάζουν ένα άκρως προβληματικό πρόσωπο για ακόμη μια σεζόν, έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος και μοιραία βρίσκονται στη 14η θέση με εννιά βαθμούς. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της πραγματοποιεί μια αψεγάδιαστη πορεία μέχρι στιγμής, καθώς μετράει 8/8 νίκες και δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου. Η Μάντσεστερ "οφείλει" να βγάλει αντίδραση, η Λίβερπουλ δεν χρειάζεται συστάσεις όσον αφορά τις επιθετικές αρετές της, έτσι θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Βρίσκει πατήματα ο Ατρόμητος

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και το παιχνίδι Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Ο Ατρόμητος μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τις φετινές του υποχρεώσεις, ωστόσο προέρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο, αποτελέσματα που του έδωσαν την αυτοπεποίθηση που φαινόταν να του έλειπε. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι μέχρι στιγμής, παρουσιάζει μια πολύ προβληματική εικόνα και στις δυο άκρες του γηπέδου και πιστεύουμε πως δύσκολα θα αποσπάσει οτιδήποτε θετικό σήμερα. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 2.55.

Βγάζει αντίδραση η Ίντερ

Περνάμε στην ιταλική Serie A και στην κόντρα ανάμεσα σε Σσσουόλο και Ιντερ. Δυο νίκες και τέσσερις ήττες είναι ο απολογισμός των γηπεδούχων μέχρι στιγμής, παρουσιάζοντας σοβαρά κενά στα μετόπισθεν τα οποία πιθανόν να συνεχίσουν να τους στερούν πολύτιμους βαθμούς. Η Ίντερ από την πλευρά της ξεκίνησε τη σεζόν με 6/6 νίκες, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Γιουβέντους όμως, επομένως τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στο -4 από τη "μεγάλη κυρία" έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Η νίκη κόντρα στη Σασσουόλο είναι μονόδρομος, πιστεύουμε πως η Ίντερ έχει και την ποιότητα αλλά και τη δυναμική να περάσει ένα εύκολο μεσημέρι, έτσι θα πάμε με το Ίντερ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.25.

Ξεσπάει η Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Μπασκόνια – Μπέτις. Η Μπέτις είναι ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες που αγαπά το γρήγορο μπάσκετ. Οι νεοφώτιστοι όμως με αυτόν τον τρόπο δύσκολα θα σταθούν στην κατηγορία. Μετρούν ήδη τρεις ήττες σε τέσσερις αναμετρήσεις, με τελευταία αυτή από τη Σαραγόσα εντός έδρας στο καλάθι. Οι Βάσκοι θέλουν να κερδίσουν με έμφαση. Μπορούν να το κάνουν στην έδρα τους κι ας σκέφτονται το επόμενο ματς στην Ευρωλίγκα. Προέχει τώρα μία ευρεία νίκη που θα δώσει αυτοπεποίθηση, επιλογή μας θα αποτελέσει το Μπασκόνια -10,5 σε απόδοση 1.97.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για την 7η αγωνιστική της Superleague!