Skip to main content

Betarades: Νοσοκομείο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, παίρνει ρεβάνς η Χάποελ

Δύο αξιόλογα σημεία από την Κύπρο και το FIBA Champions League - Οι προτάσεις του betarades.gr για την παραμονή Χριστουγέννων.

Παραμονή Χριστουγέννων την Τετάρτη και το στοιχηματικό κουπόνι είναι αναμενόμενα φτωχό σε επιλογές, αλλά το betarades.gr έχει εντοπίσει δύο αξιόλογα σημεία από την Κύπρο και το FIBA Champions League. Επιπλέον, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας φρουτάκια δωρεάν. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός Λευκωσίας

Η σημερινή ποδοσφαιρική επιλογή έρχεται από το πρωτάθλημα της Κύπρου! Στις 16:00, η Δόξα Κατωκοπιάς φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 16η αγωνιστική.

Η Δόξα επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας του Εθνικού Άχνας στο "Δασάκι" με 0-1. Έπαιξε όσο χρειάστηκε η ομάδα του Κώστα Σακκά, πήρε μια "επαγγελματική νίκη" απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο που έκλεισε τους χώρους. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, στις 4 Δεκεμβρίου επικράτησε της Ανόρθωσης με 2-1 εντός έδρας. Βρίσκεται στην 8η θέση με 20 πόντους, στο -2 από τα playoffs, που αποτελούν και το μεγάλο στόχο της ομάδας. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ πιο ισχυρή ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, εκεί έχει σκοράρει τα 10 από τα συνολικά 14 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός έρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας! Έτσι έσπασε το εντυπωσιακό αήττητο σερί 7 αγώνων (6-1-0), με το οποίο η ομάδα της Λευκωσίας βρέθηκε στην 6η θέση με 22 πόντους, οριακά εντός playoffs. Πολύ δύσκολη η κατάσταση στο σύλλογο τις τελευταίες ημέρες, καθώς ανακοινώθηκαν πολλά κρούσματα κορωνοϊού. Οι προπονήσεις έγιναν με πολλές απουσίες, όπως πολλοί θα είναι οι απόντες και σήμερα. 8 είναι τα κρούσματα σύνολο, δίχως να δημοσιευτούν τα ονόματα των παικτών. Η ομοσπονδία αρνήθηκε την αναβολή του αγώνα, με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Σεραφείμ να δηλώνει πως έχει διαθέσιμους μόλις 12 παίκτες από τον "κατάλογο Α".

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές απουσίες και ερχόμενος από ελλιπείς προπονήσεις, την ώρα που η Δόξα πήρε ψυχολογία από το διπλό της Κυριακής. Τα δεδομένα οδηγούν στον άσο, τον οποίο επιλέγουμε σε απόδοση 2.15.

Ρεβάνς για τη Χάποελ

Η μπασκετική μας επιλογή έρχεται από το FIBA Champions League! Στις 21:00, η Χάποελ Ιερουσαλήμ αντιμετωπίζει την Ιγκοκέα για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

Η Χάποελ ξεκίνησε άσχημα στον όμιλο με μία νίκη και δύο ήττες, αλλά παραμένει φαβορί για την πρόκριση, έχοντας πιο ποιοτικό ρόστερ από τους Βόσνιους, παρότι την Τρίτη ηττήθηκε από αυτούς. Εντός των συνόρων, είναι πρωτοπόρος και αήττητη στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 7-0!

Η Ιγκοκέα έχει ρεκόρ 2-1 στον όμιλο, επικρατώντας της Χάποελ προχθές με 75-73 σε ένα οριακό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είχαν προηγηθεί 4 σερί νίκες για την Αδριατική Λίγκα, όπου βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 8-2.

Ανώτερη η ομάδα από το Ισραήλ, παρότι ο αγώνας διεξάγεται στη Βοσνία, μοιάζει πολύ δύσκολο να χάσει δύο φορές μέσα σε δύο μέρες. Θα αναπροσαρμοστεί και θα αντιδράσει. Ποντάρουμε στη Χάποελ με χάντικαπ -6.5 πόντων, σε απόδοση 2.01.