Skip to main content

Στοίχημα: Παίρνει το διπλό ο Άρης στη Λαμία! (vid)

Γεμάτο είναι το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα Σάββατο με επιλογές τόσο από το εγχώριο πρωτάθλημα όσο και από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το Σάββατο (22/02) έφτασε και έφερε μαζί του ένα γεμάτο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει και πάλι αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Στην Ελλάδα, η προσοχή μας στρέφεται στη Σούπερ Λιγκ και την έξοδο του Άρη στη Λαμία.

Επιλογή έχουμε και από την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στα προγνωστικά Γερμανίας, ασχολούμαστε με την Bundesliga.

Έτσι, προκύπτει σημείο από το Φράιμπουργκ - Φορτούνα Ντίσελντορφ. Όσον αφορά το μπάσκετ, στοιχηματικά μας ενδιαφέρει η ελληνική Basket League, που έχει αγώνα.

Γενικά, οι προτάσεις της ημέρας είναι δυνατές και για όλα τα γούστα.

Περνάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

«Κλειδώνει» τα πλέι-οφ ο Άρης

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Για την 25η αγωνιστική της διοργάνωσης, η Λαμία υποδέχεται στις 20:00 τον Άρη. Το παιχνίδι έχει βαθμολογική σημασία, κυρίως για τους φιλοξενούμενους.

Η Λαμία προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Ξάνθης. Δεν ήταν καλή η ομάδα του Άκη Μάντζιου, δέχτηκε μεγάλη πίεση, ενώ η Ξάνθη είχε και δοκάρι. Βέβαια, κατάφερε να πάρει τον βαθμό. Δεν ανησυχεί για την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά χρειάζεται ένα «θαύμα» για να μπει στην εξάδα. Είναι στο -5 από τον ΟΦΗ και ούτε με δύο δικές της νίκες δεν έχει μεγάλες ελπίδες. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα η Λαμία που έχει πολύ δύσκολο ματς και απόψε. Πάντως, θα παλέψει για τη μεγάλη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή.

Ο Άρης με τη σειρά του, με «τρίποντο» σήμερα κλειδώνει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ. Φυσικά, ακόμα κι αν δεν κερδίσει κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ωστόσο, η ομάδα του Ένινγκ έχει μοναδικό στόχο το «διπλό» για να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί στη συνέχεια της σεζόν. Άλλωστε, ο Άρης έχει πάρει τον αέρα της Λαμίας, από την οποία δεν έχει χάσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Είναι φανερό, ότι οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν πιο ποιοτικό ρόστερ και έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Αν βρεθούν σε καλή μέρα τα ατού του Άρη, όπως ο Φετφατζίδης και ο Γκάμα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απλοποιήσουν την κατάσταση. Στην αποστολή μπήκε και ο Ιντέγε.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άρης μάλιστα, έχει κίνητρο καθώς θέλει να τελειώνει με την υπόθεση εξάδα. Θεωρούμε ότι οι Θεσσαλονικείς θα δείξουν την ανωτερότητά τους και θα βγάλουν το «διπλό», σε απόδοση 2.05.

Αντέχει η Νιουκάστλ

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Νιουκάστλ. Είναι η 27η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και τα πράγματα... σοβαρεύουν. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, που δεν έχουν ξεμπερδέψει με την παραμονή.

Ειδικότερα, η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην 14η θέση της κατάταξης, με 30 βαθμούς. Αγνοεί τη νίκη εδώ και καιρό και έχει φτάσει να απέχει μόλις έξι πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες, στις οποίες πέτυχαν μόλις ένα γκολ. Την περασμένη αγωνιστική δοκιμάστηκαν στην έδρα της Έβερτον, και ηττήθηκαν με 3-1. Έχουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα, ενώ πλέον δυσκολεύονται και στην επίθεση. Δεν τα πάνε καλά γενικά απέναντι στη Νιουκάστλ, την οποία έχουν κερδίσει τρεις φορές στα 17 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Στην αντίπερα όχθη, η Νιουκάστλ ταξιδεύει στο Λονδίνο με σύμμαχο και αυτήν την παράδοση. Οι φιλοξενούμενοι είναι έναν πόντο πάνω από τη σημερινή τους αντίπαλο και θέλουν να σωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ήταν αήττητοι για τέσσερις αγώνες, πριν χάσουν από την Άρσεναλ με 4-0 στο Emirates. Το σκορ μπορεί να ξεγελάει. Η Νιουκάστλ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο κατέρρευσε και δέχτηκε τέσσερα γκολ. Τα δύο εξ αυτών στις καθυστερήσεις. Είναι ομάδα που μπορεί να αντέξει στα δύσκολα και να βγάλει αμυντική συνοχή. Μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε, αν παίξει συγκεντρωμένα.

Η Πάλας δεν πείθει καθόλου και έχει θέματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Μια σοβαρή Νιουκάστλ, με τη γνωστή προσοχή που δίνει στην άμυνα, έχει τα φόντα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Λονδίνο. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Κερδίζει και ελπίζει η Φράιμπουργκ

Στη Γερμανία τώρα, η Bundesliga έχει φτάσει στην 23η «στροφή» της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Φράιμπουργκ παίζει εντός έδρας με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, στις 16:30. Όπως φαίνεται και στη βαθμολογία, οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι των φιλοξενούμενων.

Ζωντανή στη μάχη για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παραμένει η Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Στράιχ πέρασε ένα ντεφορμάρισμα, αλλά δείχνει να βρίσκει ξανά τον καλό της εαυτό. Μετά από δύο σερί ήττες, κέρδισε τη Χοφενχάιμ με 1-0. Την προηγούμενη εβδομάδα, κατάφερε να πάρει τον βαθμό στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (1-1). Έτσι λοιπόν, βρίσκεται στο -3 από την εξάδα και θα παλέψει μέχρι τέλους για τον μεγάλο της στόχο. Στον πρώτο γύρο, είχε περάσει με 1-2 από το γήπεδο της Φορτούνα. Γενικά, έχει το πάνω χέρι απόψε και από αυτήν εξαρτάται κυρίως το αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Φορτούνα Ντίσελντορφ κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Εντοπίζεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, αλλά μόλις στο +1 από την απευθείας πτώση. Έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με 21 γκολ ενεργητικό. Αμυντικά, επίσης δεν τα πάει καλά αφού δέχεται εύκολα φάσεις και τέρματα. Έχει κερδίσει μόνο μια φορά στις δώδεκα τελευταίες αγωνιστικές. Προέρχεται από το βαρύ 1-4 από τη Γκλάντμπαχ. Ξέρει, ότι η αποστολή της είναι περίπλοκη και σήμερα.

Η Φράιμπουργκ είναι καλύτερη ομάδα και έχει τις δυνατότητες για να λυγίσει τη Φορτούνα. Κάτι που έκανε και στον πρώτο γύρο. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κάνουν το χρέος τους και καταλήγουμε στον «άσο», σε απόδοση 2.00.

Έδρα - «φρούριο» το Ρέθυμνο

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Ρέθυμνο υποδέχεται το Λαύριο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:30 και έχει φαβορί!

Αυτό, δεν είναι άλλο από το Ρέθυμνο. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την έδρα τους σε «φρούριο» φέτος. Μπορεί να έχασαν στην αρχή από το Περιστέρι, αλλά στη συνέχεια πήραν οκτώ συνεχόμενες νίκες. Με αυτό το πανίσχυρο «όπλο», το Ρέθυμνο έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις και κοιτάζει πιο ψηλά. Οι Κρητικοί έχουν έναν εξαιρετικό παίκτη, τον Φράνκαμπ, που φαίνεται ότι θα κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Δεν χάνουν με τίποτα οι γηπεδούχοι στην Κρήτη, και αυτό θέλουν να αποδείξουν και σήμερα. Εξάλλου, ο αντίπαλός τους δεν διαφέρει και πολύ σε ποιότητα σε σχέση με τους ίδιους.

Το Λαύριο λοιπόν, παλεύει για να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι-οφ της Basket League. Την περασμένη αγωνιστική πήρε σπουδαία νίκη επί του Περιστερίου, με 75-61. Βέβαια, όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής του Λαυρίου, το Περιστέρι ήταν εμφανώς κουρασμένο. Παρόλα αυτά, το Λαύριο έκανε τη δουλειά του και συνεχίζει. Δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψουν οι φιλοξενούμενοι, όσον αφορά την παραμονή. Το ζήτημα για αυτούς, είναι να μπούνε στα πλέι-οφ. Πρέπει να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και εκτός έδρας για να σιγουρέψουν την παρουσία τους στην οκτάδα.

Η έδρα είναι ένας παράγοντας που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και απόψε. Το Ρέθυμνο κερδίζει συνέχεια στο γήπεδό του και θα το επιδιώξει αυτό και απέναντι στο Λαύριο. Έχουν παίκτες με ταλέντο οι γηπεδούχοι και θεωρούμε ότι θα επικρατήσουν, με σχετική άνεση. Επιλέγουμε Ρέθυμνο -5.5 σε απόδοση 1.83.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για την 25η αγωνιστική της Superleague!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!