Skip to main content

Στοίχημα: Παίρνει το «klassiker» η Μπάγερν, βγάζει αντίδραση η Νιουκάστλ

To Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές από τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, που έρχονται από Γερμανία και Αγγλία.

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ με δράση σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου και ντέρμπι στις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες. Ξεχωρίζει η μάχη της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν, το παιχνίδι Γουέστ Χαμ - Τσέλσι, ενώ σημαντικά ματς έχουμε σε Serie A και La Liga.

To Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές από τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, που έρχονται από Γερμανία και Αγγλία. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όσα χρειάζεστε για τις στοιχηματικές εταιρίες ελλάδα.

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς από την "Volkswagen Arena" επικρατώντας της Βόλφσμπουργκ με 3-1, παραμένοντας στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν που υποδέχεται στο "Signal Iduna Park" στο μεταξύ τους "Klassiker". Με ανυπομονησία αναμένεται το σημερινό ντέρμπι, οι "κιτρινόμαυροι" καλούνται να πανηγυρίσουν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους σε αυτό από τον Αύγουστο 2019 (2-0).

Έκτοτε γνώρισαν τρεις σερί ήττες. Τα 50 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα έφτασε ο Χόλαντ που αναμένεται στο βασικό σχήμα του προπονητή Ρόζε.

Περισσότερο από ό,τι περίμενε δυσκολεύτηκε η Μπάγερν με αντίπαλο την Μπίλεφελντ επικρατώντας, τελικά, με 1-0 στην "Allianz Arena".Με σύμμαχο την παράδοση οι Βαυαροί ταξιδεύουν στη Βεστφαλία και το "Signal Iduna Park" για να αντιμετωπίσουν τη μισητή αντίπαλό τους Ντόρτμουντ, της οποίας επικράτησαν στα έξι τελευταία μεταξύ τους "Klassiker" σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μπάγερν έθεσε ένα ιστορικό ρεκόρ στην Μπουντεσλίγκα σκοράροντας 102 γκολ σε 34 αναμετρήσεις μέσα στο 2021. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει ηττηθεί στις 15 τελευταίες αγωνιστικές που η πρώτη της βαθμολογίας αντιμετώπισε την δεύτερη (έντεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες). Σε καλύτερη κατάσταση και με την παράδοση υπέρ της η Μπάγερν, θα κρατήσουμε το "διπλό" σε απόδοση 1.90.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Νιουκάστλ - Μπέρνλι. Δεν κέρδισε ούτε τη Νόριτς στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική η Νιουκάστλ, πλέον τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ιδιαίτερα περίπλοκα αναφορικά με την παραμονή. Ισοπαλία με γεύση ήττας για τους «ανθρακωρύχους», που έρχονταν απ' την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ' την Άρσεναλ, νωρίτερα πήραν δύο σερί ισοπαλίες με Μπράιτον (1-1 εκτός) και Μπρέντφορντ (3-3 εντός). Συνεχίζει χωρίς νίκη η ομάδα του Χόου, μετρά ρεκόρ 0-7-7 με επιμέρους σκορ 16-30, είναι η χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ.

Πήγε να παίξει στην έδρα της Γουλβς με μοναδικό στόχο να μη χάσει, τα κατάφερε και αποχώρησε ικανοποιημένη (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική η Μπέρνλι. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Ντάις, τέταρτη στα τελευταία έξι ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και το Λιγκ Καπ. Μοναδική επιτυχία σε αυτό το διάστημα είναι η νίκη επί της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ με σκορ 3-1 εντός έδρας. Έχει μόλις μια ήττα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-6-1), με 10 πόντους είναι στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας και το -3 απ' τη Γουότφορντ. Υπό τρομερή πίεση οι γηπεδούχοι, είναι υποχρεωμένοι σήμερα για τη νίκη, περιμένουμε πως θα αξιοποιήσουν την έδρα τους και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.30.
Δείτε τις σημερινές προτάσεις αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος στα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr!