Skip to main content

Στοίχημα: Παίρνουν μπρος οι «ανθρακωρύχοι», γκολ χωρίς όρια στη Γερμανία

Το Betarades.gr εντόπισε τρεις επιλογές που αξίζουν. Θα ασχοληθούμε με την Premier League, το κύπελλο Γερμανίας, καθώς και το Eurocup.

Πλούσιο είναι το σημερινό (02/02) κουπόνι της Τρίτης για τα δεδομένα της ημέρας. Αγώνες διεξάγονται σε όλη την Ευρώπη.

Το Betarades.gr εντόπισε τρεις επιλογές που αξίζουν. Όλες θα τις βρείτε στη bwin με πλήθος ειδικών.

Θα ασχοληθούμε με την Premier League, το κύπελλο Γερμανίας, καθώς και το Eurocup. Ας προχωρήσουμε αμέσως στα προγνωστικά μας.

Το κίνητρο της Νιούκαστλ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας με την Premier League, εκεί όπου στις 22:15 η Νιουκάστλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας για την 22η αγωνιστική.

Πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα η Νιουκάστλ, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας επί της Έβερτον, με δύο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάλουμ Γουίλσον. Ο 28χρονος επιθετικός είναι και ο ηγέτης της γραμμής κρούσης της, έχοντας σημειώσει 10 τέρματα, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ. Η ομάδα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή (2-1) από την Λιντς. Τελευταία φορά που επικράτησε στην έδρα της ήταν με 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ, για τη 12η αγωνιστική.

Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και με 3-2 από την Γουέστ Χαμ. Πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της με 1-0 απέναντι στη Γουλβς. Δεν τα πηγαίνει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Στις 6 Δεκεμβρίου επικράτησε για τελευταία φορά σε εκτός έδρας αναμέτρηση,με το επιβλητικό 5-1 επί της Γουέστ Μπρομ. Παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, έχοντας δεχτεί 36 γκολ σε 21 παιχνίδια.

Αυτή που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς είναι η Νιουκάστλ και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, ενώ το ηθικό στα αποδυτήρια είναι στα ύψη μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Έβερτον. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μια Κρίσταλ Πάλας που δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά μακριά από το γήπεδο της. Επιλέγουμε 1 (DNB) σε απόδοση 2.00.

Με τα τέρματα στη Γερμανία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το κύπελλο Γερμανίας και τη φάση των "16", με τη Βέρντερ Βρέμης να φιλοξενεί την Γκρόιτερ Φιρτ στις 21:45.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τη Σάλκε. Είχε προηγηθεί επιβλητική εκτός έδρας νίκη (4-1) επί της Χέρτα Βερολίνου. Βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έχουν μόλις μία ήττα, με 1-0 από την Γκλάντμπαχ, στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Βέρντερ βρίσκεται στην 11η θέση με 22 βαθμούς σε 19 παιχνίδια. Η άμυνά της δεν είναι το δυνατό της σημείο, αφού έχει δεχτεί 27 τέρματα. Σημαντικές οι απουσίες των Γκρόσο και Φέλγκρουγκ.

Περίοδο εξαιρετικής φόρμας διανύει η Γκρόιτερ Φιρτ, που έχει μόλις μία ήττα, με 3-2 από την Καρλσρούη, στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, με 1-0 επί της Όσναμπρικ και με 3-0 επί της Άουε. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, πέντε λιγότερους από το Αμβούργο που οδηγεί την κούρσα. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 37 γκολ σε 19 αναμετρήσεις. Οι Χργκότα και Γκριν έχουν σημειώσει τα 14 από αυτά και βρίσκονται σε φόρμα.

Η Βέρντερ Βρέμης δυσκολεύεται ιδιαίτερα να κρατήσει το μηδέν στα εντός έδρας παιχνίδια της. Η Γκρόιτερ Φιρτ διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή και μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Μπορεί να καλύψει το χάντικαπ η Τρέντο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με μπάσκετ και Eurocup, όπου η Τρέντο κοντράρεται εντός έδρας με την Παρί Λεβαλουά στις 21:00.

Με ξεκάθαρο κίνητρο έρχεται η Τρέντο στον αγώνα, καθώς μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα αν σημειώσει και τρίτο αποκλείεται από τη συνέχεια. Στο προηγούμενο ματς με τη σημερινή της αντίπαλο ηττήθηκε στην παράταση με 92-86. Τελευταία έχασε και στο ιταλικο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Φορτιτούντο και σκορ 78-64. Στον πάγκο της θα καθίσει ο Μολίν ως υπηρεσιακός προπονητής.

Να κερδίσει χρειάζεται απόψε η Παρί Λεβαλουά και προκρίνεται. Ήταν και αυτή που κέρδισε στο μεταξύ τους ματς την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, έρχεται από ήττα στο γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στη Ροάν με 80-67.Επιπλέον, δείχνει σημάδια κόπωσης λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Η Τρέντο δίνει ματς ζωής και θανάτου για να μην αποκλειστεί από τη διοργάνωση από τώρα. Με την κουρασμένη εικόνα που έχουν δείξει οι αντίπαλοι είναι σε θέση να πετύχει μία νίκη. Επιλογή μας αποτελεί ο "άσσος" στο χάντικαπ 4.5 πόντων σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.