Skip to main content

Στοίχημα: Ποντάρισμα στο κίνητρο των ομάδων στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Σέντρα και στην Premier, επιστροφή της Serie A, στην τελική ευθεία η Bundesliga, ενώ συνεχίζεται η δράση και στα ελληνικά playoffs.

Το σημερινό πρόγραμμα θυμίζει Σάββατο πριν την καραντίνα, με φουλ δράση σε όλα (σχεδόν) τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατά προγνωστικά στοιχήματος για εσάς!

Σέντρα και στην Premier, επιστροφή της Serie A, στην τελική ευθεία η Bundesliga, ενώ συνεχίζεται η δράση και στα ελληνικά playoffs. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop.

Πάμε λοιπόν στις επιλογές μας.

Ισχυρότερο κίνητρο η Γουότφορντ

Ξεκινάμε χρονικά (14:30) από το Vicarage Road, όπου η Γουότφορντ υποδέχεται τη Λέστερ, στην επανέναρξη της Premiership.

H Γουοτφορντ, μετά από ένα εφιαλτικό ξεκίνημα στη σεζόν βρήκε τα πατήματά της με τον Πίρσον στην τεχνική καθοδήγηση και έχει το υλικό για να παραμείνει στην κατηγορία. Με 27 πόντους σε 29 παιχνίδια βρίσκεται ακριβώς στο όριο της επικίνδυνης ζώνης, ισόβαθμη με Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ. Highlight της σεζόν της το εντυπωσιακό 3-0 επί της τότε αήττητης Λίβερπουλ, λίγο πριν την καραντίνα.

Η Λέστερ εντυπωσιάζει φέτος και βρίσκεται με άνεση στην 3η θέση της λίγκας, στο +7 από την 5η Τσέλσι και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στο Champions League. Τελευταίο της δείγμα το πειστικό 4-0 επί της Βίλα, έχει σχετικά βατό πρόγραμμα στη συνέχεια και η λογική λέει πως δεν θα χάσει το "τρένο" της 4αδας.

"Καίγεται" για βαθμούς η Γουότφορντ που έχει την ψυχολογία (πλέον) και την ποιότητα να βάλει δύσκολα στις "αλεπούδες". Θα πάμε με τους γηπεδούχους στο 1Χ, σε απόδοση 1.85.

Με το μαχαίρι στα δόντια η Εσπανιόλ!

Κατηφορίζουμε στη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στο Κορνεγιά, όπου στις 15:00 η Εσπανιόλ φιλοξενεί τη Λεβάντε για την 30η αγωνιστική της La Liga.

Οι γηπεδούχοι είχαν ανοδική πορεία πριν τη διακοπή με τις μεταγραφές του Γενάρη να ανεβάζουν επίπεδο το σύνολο του Αμπελάρδο. Οι Καταλανοί επέστρεψαν σε ακόμη καλύτερη κατάσταση μετά την καραντίνα και δείχνουν ικανοί να σώσουν την παρτίδα, παρότι είναι στο -3 από μία θέση "σωτηρίας". Πήραν άνετα το ματς με την Αλαβές (2-0) και την Τρίτη παρότι έμειναν με 10 από πολύ νωρίς πήραν σχετικά άνετα το βαθμό (0-0) στην έδρα της Χετάφε. Μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα!

Η Λεβάντε είναι σχετικά άνετη με 35 πόντους και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, πήρε δύο ισοπαλίες με μπόλικη δόση τύχης στην επιστροφή από την καραντίνα. Ανύπαρκτη στο ντέρμπι με τη Βαλένθια, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις από ένα ανόητο πέναλτι των γηπεδούχων. Κακή και με τη Σεβίλλη την Τρίτη, ισοφάρισε στο 87ο λεπτό, ενώ σε όλο το ματς δεν απείλησε ουσιαστικά.

Η Εσπανιόλ αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, έχει επιστρέψει σε εξαιρετική κατάσταση και έχει το υλικό να πάρει τη νίκη σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα που δεν πείθει και δεν "καίγεται" βαθμολογικά. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.02.

Φορμαρισμένη εκτός η Βέρντερ

Ταξιδεύουμε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Opel Arena, όπου στις (16:30) η Μάιντς αντιμετωπίζει τη Βέρντερ για την προτελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι πήραν το "δωράκι" της Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα (0-2) και πλέον είναι πολύ κοντά στην αποφυγή του υποβιβασμού, όντας στο +5 από την 16η Φορτούνα και στο +6 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Η Βέρντερ από τη μεριά της παίζει τα ρέστα της σήμερα, αφού είναι στο -1 από τη Φορτούνα. Τρομερά αποτελεσματική μακριά από τη Βρέμη η ομάδα του Κούφελντ μετά τη διακοπή, φαίνεται πως τη βολεύουν οι ανοιχτοί χώροι, μετρά 3 σερί διπλά.  Ήταν καταιγιστική στο 1-5 επί της Πάντερμπορν, ενώ μεσοβδόμαδα στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στην Μπάγερν (0-1).

Πάμε με τη φανέλα και τη μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.00.

Αμφίσκορο στο ΟΑΚΑ

Κλείνουμε τις ποδοσφαιρικές μας επιλογές εντός συνόρων και συγκεκριμένα από το ΟΑΚΑ, όπου στις 21:30 διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους ΑΕΚ και Άρης, λίγες ημέρες πριν την σπουδαία ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο "Βικελίδης".

Ήταν καλή η ΑΕΚ στο Ηράκλειο και πήρε ένα πειστικό διπλό επί του ΟΦΗ (0-2) με τέρματα των Λιβάγια και Βέρντε, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει και σε άλλες περιπτώσεις. Προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στα playoffs και γενικά παρουσιάζει μία τρομερά βελτιωμένη εικόνα με τον Καρέρα στον πάγκο.

Από τη άλλη, ο Άρης απογοήτευσε στο Καραϊσκάκης, όπου ηττήθηκε πολύ εύκολα με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι είχε κριθεί ήδη από το ημίχρονο (3-0) με τον Ιντέγε να διαμορφώνει το τελικό σκορ στην επανάληψη. Οι Θεσσαλονικείς ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς του Κυπέλλου και σήμερα είναι πιθανό να παραταχθούν με αλλαγές στην 11αδα.

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον για την "Ένωση", ο Άρης αναμένεται να παίξει δίχως σκοπιμότητες και να συμβάλλει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ακριβοπληρωμένο το Goal/Goal, θα το επιλέξουμε σε απόδοση 2.40.

Όλντενμπουργκ ξανά!

Ολοκληρώνουμε τις Σαββατιάτικες επιλογές μας από την καλαθόσφαιρα και συγκεκριμένα το τελικό τουρνουά της BBL στη Γερμανία.

Στις 17:30, η Όλντενμπουργκ αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ για την 7η αγωνιστική του τουρνουά στο Μόναχο. Σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο 10ήμερο οι τυπικά γηπεδούχοι με 4/4 νίκες, πριν δύο ημέρες επικράτησαν της Μπάμπεργκ με 86-81 και έχουν την ποιότητα και το υλικό να το πράξουν ξανά σήμερα. Μας δικαίωσαν προχθές, θα τους εμπιστευτούμε και πάλι με χάντικαπ -1.5 πόντων σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.