Skip to main content

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Αργεντινή κόντρα στην Πολωνία, με τα τέρματα στο Σ. Αραβία-Μεξικό

Η δυνατή επιλογή για στοίχημα του Betarades.gr σήμερα έρχεται και πάλι από το τουρνουά του Κατάρ, συγκεκριμένα για τον αγώνα της Πολωνίας- Αργεντινής.

Όλα τα βλέμματα τραβάει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 και τα φαβορί μουντιάλ έχουν ήδη ξεχωρίσει! Η δυνατή επιλογή για στοίχημα του Betarades.gr σήμερα Τετάρτη (30/11) έρχεται και πάλι από το τουρνουά του Κατάρ, συγκεκριμένα για τον αγώνα της Πολωνίας με την Αργεντινή. Δείτε το παρακάτω!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Κέρδισε η Πολωνία στο πιο πρόσφατο της ματς στο Μουντιάλ, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 κόντρα στη Σαουδική Αραβία, αν και δεν εντυπωσίασε με την αγωνιστική της εικόνα. Μαζί με το 0-0 της πρεμιέρα απέναντι στο Μεξικό έχει τέσσερις βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία, ακόμη και με ήττα, αν στην περίπτωση αυτή δεν νικήσει παράλληλα η Σαουδική Αραβία. 

Κατάφερε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις η Αργεντινή με τη νίκη με 2-0 κόντρα στο Μεξικό. Μετά την ήττα-σοκ με 1-2 από τη Σαουδική Αραβία που υπέστη η παρέα του Μέσι στο εναρκτήριο ματς του φετινού τουρνουά. Παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση αν νικήσει απόψε. Με ισοπαλία περνάει στους "16" αν λήξει "Χ" το Μεξικό - Σαουδική Αραβία. Αλλιώς, με ισοπαλία της Αργεντινής και νίκη της Σαουδικής Αραβίας μένει εκτός συνέχειας, με νίκη του Μεξικού η πρόκριση κρίνεται στη συνολική διαφορά τερμάτων. Διαθέτει περισσότερη ποιότητα από την Πολωνία η Αργεντινή, αλλά έχει και θέμα στην τελική προσπάθεια. Με τα δεδομένα αυτά, θα ποντάρουμε στην επιλογή 2 και Under 3.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε την ανάλυση του ματς Πολωνία - Αργεντινή καθώς και όλων των υπόλοιπων αγώνων σήμερα στο Betarades.gr!

Άλλη μια αναμέτρηση του Μουντιάλ σήμερα είναι αυτή ανάμεσα σε Σαουδική Αραβία και Μεξικό, για την οποία προκύπτει στοιχηματική πρόταση με αξία.

Η Σαουδική Αραβία ηττήθηκε από την Πολωνία με 2-0, παρόλο που έδειξε καλύτερα στοιχεία. Προηγήθηκε η μεγάλη νίκη επί της Αργεντινή με 1-2. Αν κερδίσει σήμερα προκρίνεται, με ισοπαλία χρειάζεται νίκη της Πολωνίας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ενώ αν κερδίσει η Αργεντινή η πρόκριση κρίνεται στη διαφορά τερμάτων. Αν και τα δύο ματς λήξουν ισόπαλα ή χάσει αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Έχασε με 2-0 από την Αργεντινή το Μεξικό, δεν έχει καταφέρει να πετύχει ακόμη γκολ στο φετινό Μουντιάλ, καθώς στην πρεμιέρα έφερε 0-0 με την Πολωνία. Πάει στους "16" με νίκη και αν στο άλλο ματς κερδίσει η Πολωνία. Αν νικήσει το Μεξικό και το άλλο παιχνίδι λήξει ισόπαλο ή νικήσει η Αργεντινή, τότε η πρόκριση κρίνεται στη διαφορά τερμάτων με Αργεντινή ή Πολωνία αντίστοιχα. Πρέπει να κυνηγήσει γρήγορο γκολ το Μεξικό και η Σαουδική Αραβία μπορεί να ακολουθήσει σε τέτοιο ρυθμό, οπότε το σκορ να ανέβει. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.89. 

Βρείτε όσα χρειάζεστε για το μουντιάλ 2022 στο Betarades.gr!

Business Story
Off