Skip to main content

Στοίχημα: «Σκληρή» η Μπέρνλι, μπορεί η Μαρσέιγ στο Στρασβούργο

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει αγώνες απόψε και μας απασχολεί στο στοίχημα. Το Μπράιτον - Μπέρνλι είναι το παιχνίδι που μας κέντρισε την προσοχή.

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής (06/11)! Το Betarades.gr έχει βρει και πάλι τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Οι εγχώριες διοργανώσεις έχουν ξανά δράση και προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Πριν από αυτά, αξίζει να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στην πλήρως αξιόπιστη και γρήγορη πλατφόρμα της stoiximan

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει αγώνες απόψε και μας απασχολεί στο στοίχημα. Το Μπράιτον - Μπέρνλι είναι το παιχνίδι που μας κέντρισε την προσοχή. Εκτός αυτού, το βλέμμα μας πέφτει πάνω στην Α' Γαλλίας και την Α' Πορτογαλίας από το ποδόσφαιρο. Υπάρχει όμως και το μπάσκετ, με τη Euroleague να βγάζει σημείο. Ας περάσουμε λοιπόν γρήγορα στις προβλέψεις μας.

Δεν πάει άλλο για την Μπέρνλι

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Μπράιτον υποδέχεται την Μπέρνλι στις 19:30 για την όγδοη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν πόντους!

Η Μπράιτον άλλωστε, δεν είναι ομάδα - φόβητρο. Μέχρι τώρα έχει μέτρια πορεία, με πέντε βαθμούς σε επτά ματς. Πήγε να κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια έριξε την απόδοσή της. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της δεν κερδίζει. Έχει μόλις μια νίκη συνολικά στο πρωτάθλημα, αυτήν απέναντι στη Νιουκάστλ. Την περασμένη αγωνιστική είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της Τότεναμ. Το πάλεψε, αλλά έχασε τελικά με 2-1. Στην άμυνα εντοπίζεται κυρίως το πρόβλημα της Μπράιτον.

Η Μπέρνλι από την άλλη, έχει κάνει ακόμα χειρότερη αρχή στη φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις έναν πόντο στο πρωτάθλημα, χάρη στην ισοπαλία τους με τη Γουέστ Μπρομ. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκαν εύκολα με 0-3 από την Τσέλσι. Ανησυχεί ο κόουτς Ντάις που βλέπει τους παίκτες του να μην μπορούν να σκοράρουν με... τίποτα! Έχει βγάλει βέβαια δύσκολα ματς η Μπέρνλι, και πλέον οφείλει να πάρει αποτελέσματα. Επιστρέφουν και κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές σήμερα.

Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες. Η Μπέρνλι έχει υποχρέωση να ανέβει και να θυμηθεί τις περσινές της εμφανίσεις. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.02.

Ανώτερη η Μαρσέιγ

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία, και τη Ligue 1. Για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Στρασμπούργκ υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη απόψε.

Η Στρασμπούργκ βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης μετά τις πρώτες εννιά αγωνιστικές. Έχει πανηγυρίσει δύο νίκες. Απέναντι στην ουραγό Ντιζόν, και επί της Μπρεστ. Αυτή η νίκη επί της Μπρεστ, ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στη συνολική κακή εικόνα της ομάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρεμς. Δεν τα πάει καλά ούτε στην έδρα της, όπου έχει ήδη τρεις ήττες. Προβληματική στην άμυνα η Στρασμπούργκ και αυτό της κοστίζει.

Η Μαρσέιγ με τη σειρά της, έχει πολλές υποχρεώσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την Πόρτο για το Champions League. Ήταν καθοριστικό το πέναλτι που έχασε ο Παγιέ, στο 10'. Είχε προηγηθεί και η ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Οι Μασσαλοί όμως, έχουν βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα, με δύο συνεχόμενες νίκες. Έχουν συγκεντρώσει 15 πόντους και θέλουν να πάρουν το τρίποντο και απόψε. Ο Βίλας - Μπόας σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2 με τον Τοβέν πίσω από τον φορ.

Είναι καλύτερη ομάδα η Μαρσέιγ και πιστεύουμε θα συνεχίσει το σερί της στη Λιγκ 1. Θα τη στηρίξουμε με κάλυψη. Επιλέγουμε το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.90.

Ανεβασμένη η Ρίο Άβε

Στην Πορτογαλία τώρα, η Μπελενένσες φιλοξενεί σήμερα το βράδυ τη Ρίο Άβε. Δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, με βάση τις εμφανίσεις των δύο ομάδων.

Η Μπελενένσες μπήκε δυνατά στην Primeira Liga αλλά δεν κατάφερε να έχει ανάλογη συνέχεια. Κέρδισε στην πρεμιέρα, όμως από τότε άλλαξε πρόσωπο προς το χειρότερο. Έχει σοβαρό θέμα στο σκοράρισμα. Αυτό φαίνεται από τα τρία γκολ που έβαλε στα έξι πρώτα παιχνίδια. Είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και καιρό και δεν πείθει ότι μπορεί να το γυρίσει εύκολα. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με τη Φαρένσε.

Η Ρίο Άβε απεναντίας, ακολουθεί αντίστροφη πορεία. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Πρώτα κέρδισαν τη Φαρένσε με 0-1, και έπειτα τη Μορεϊρένσε με 2-0. Δεν έχουν δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία ματς που έδωσαν και θέλουν να μείνουν «καυτοί». Δεν φοβάται καθόλου εκτός έδρας η Ρίο Άβε, που είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από το σπίτι της.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Έχουν το μομέντουμ αλλά και την παράδοση με το μέρος της. Θα τους προτιμήσουμε, με το «διπλό» σε απόδοση 2.12.

Με φόρα η Ρεάλ

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και την αγαπημένη μας Euroleague. Στις 20:00, η Ζαλγκίρις Κάουνας παίζει στη Λιθουανία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται θεαματικό.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι από τις καλύτερες ομάδες μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Έχει πάρει πέντε νίκες σε έξι ματς και παραμένει ένα σκληροτράχηλο σύνολο. Την περασμένη αγωνιστική πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, με το 83-74 επί της Βιλερμπάν, εκτός έδρας. Στο δεύτερο ημίχρονο πάτησε γκάζι η Ζαλγκίρις και καθάρισε το ματς. Ξεχώρισε ο Γκριγκόνις με 25 πόντους! Βοήθησαν πολύ Λεκαβίτσιους και Ουόλκαπ. Είναι καλή ομάδα οι Λιθουανοί και μπορούν να βάλουν δύσκολα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη, μπήκε κάπως... μουδιασμένη στη σεζόν, αλλά φαίνεται να ζεσταίνονται οι μηχανές σιγά-σιγά. Στο πρωτάθλημα, μετράει δύο συνεχόμενα «διπλά» σε δύσκολες έδρες. Ειδικότερα, κέρδισε εύκολα τη Βαλένθια με 86-78 και πολύ δύσκολα την Μπιλμπάο με 85-83. Στην Ευρωλίγκα, πραγματοποίησε μετά από καιρό υπερηχητική εμφάνιση επί της Μπάγερν στη Μαδρίτη. Τη νίκησε με 100-82 και αρχίζει να ανεβαίνει. Θα κυνηγήσει κάτι καλό σήμερα.

Οι Μαδριλένοι είναι ανώτεροι σε θέμα ρόστερ, αλλά το ματς είναι απρόβλεπτο. Πάντως, θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με μια καλή εμφάνιση, τουλάχιστον στην επίθεση. Αξίζει το Over 82.5 της Ρεάλ σε απόδοση 2.05.