Skip to main content

Στοίχημα: Σκοράρουν Ατρόμητος-Παναιτωλικός στο Περιστέρι! (vid)

Ξεκινάμε τις προτάσεις από τη Superleague. Το πρωτάθλημα έφτασε στην 5η αγωνιστική του. Το ματς που μας απασχολεί, το Ατρόμητος-Παναιτωλικός.

Το Σάββατο (28/09) έφτασε και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο αγώνες. Το Betarades.gr έχει βρει ξανά δυνατά προγνωστικά.

Από τη Superleague, ασχολούμαστε με τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, δεν μένουμε εκεί. Επιλογές προκύπτουν επίσης από την Premier League και τη Serie A. Να σημειωθεί, ότι αξιόλογη πρόταση υπάρχει και από το μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Tipbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Με τα γκολ στο Ατρόμητος - Παναιτωλικός

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague. Το πρωτάθλημα έφτασε στην πέμπτη αγωνιστική του. Το ματς που μας απασχολεί, είναι το Ατρόμητος - Παναιτωλικός. Εδώ, δεν θα ασχοληθούμε με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά με τα γκολ.

Ο Ατρόμητος δεν έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Για την ακρίβεια, μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Οι Περιστεριώτες έχουν σκοράρει σε όλους τους αγώνες, αλλά έχουν αμυντικά προβλήματα. Έτσι, η εστία τους έχει παραβιαστεί επίσης σε όλα τα ματς. Ο Γιάννης Αναστασίου ξέρει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και θέλει να δει από τους παίκτες του να τα δίνουν όλα.

Επίσης άσχημο ξεκίνημα έχει κάνει και ο Παναιτωλικός. Μάλιστα, ακόμα χειρότερο από αυτό του Ατρομήτου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ηττηθεί και στις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις για τη Superleague. Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Παναιτωλικός δεν ήταν κακός. Έδειξε σαφή βελτίωση και φαίνεται ότι θα αρχίσει να διεκδικεί νίκες. Σήμερα, ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο, αλλά θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα κυνηγήσει λοιπόν το γκολ.

Αμφότερες οι ομάδες είναι χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζονται τους πόντους. Έχουν καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά και προβλέπουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Πολλά γκολ στο «Μολινό»

Στην Πρέμιερ Λιγκ τώρα, η Γουλβς υποδέχεται τη Γουότφορντ. Το αγγλικό πρωτάθλημα έχει φτάσει στην έβδομη αγωνιστική του. Το ματς είναι πολύ σημαντικό, παρά το γεγονός ότι είναι νωρίς. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης.

Η Γουλβς πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι. Φέτος όμως, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, σε έξι αγώνες πρωταθλήματος δεν έχει κερδίσει κανέναν. Αντίθετα, έχει τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Μεσοβδόμαδα, κέρδισε δύσκολα στα πέναλτι τη Ρέντινγκ για το Λιγκ καπ. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να κερδίσουν και είναι υποχρεωμένοι να βρουν δίχτυα.

Από την άλλη, η Γουότφορντ έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς σε έξι ματς. Είναι η ομάδα που... υπέφερε την περασμένη αγωνιστική. Τότε, διασύρθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, με 8-0. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά αμυντικά κενά. Έχουν ηττηθεί τέσσερις φορές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Στο Λιγκ Καπ, κέρδισαν τη Σουόνσι με 2-1 και ευελπιστούν να ανέβουν και ψυχολογικά. Η Γουότφορντ είναι επιθετική ομάδα και δεν προβλέπεται να κλειστούν πίσω.

Και οι δύο αντίπαλοι θα αναζητήσουν τη νίκη. Μέχρι στιγμής, έχουν δείξει κάποια καλά στοιχεία στην επίθεση, ενώ προβληματίζουν στην άμυνα. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς με πολλά γκολ. Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Ασταμάτητη η Ίντερ

Στην Ιταλία, η ομάδα που έχει κάνει τη διαφορά μέχρι τώρα είναι αναμφισβήτητα η Ίντερ. Οι «Νερατζούρι» βρίσκονται στην κορυφή της Serie A και μοιάζουν... ασταμάτητοι. Σήμερα, δοκιμάζονται στην έδρα της Σαμπντόρια.

Η Σαμπντόρια αντιθέτως, εντοπίζεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει κερδίσει μόνο την Τορίνο, με 1-0. Από εκεί και πέρα, έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια! Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν απέναντι στη Φιορεντίνα, όπου έπαιξαν και με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά, δεν τα κατάφεραν και έφυγαν με άδεια χέρια από το «Αρτέμιο Φράνκι». Η ομάδα πάντως, μοιάζει αδύναμη και δύσκολα θα αντισταθεί στην πρωτοπόρο.

Στην αντίπερα όχθη, η Ίντερ πάει μέχρι στιγμής σαν... τρένο! Οι «Νερατζούρι» έχουν κάνει το απόλυτο, με το 5x5, και φιγουράρουν στην πρώτη θέση. Φυσικά, θέλουν να διατηρηθούν εκεί πέρα. Ο Αντόνιο Κόντε είναι... μανούλα στο να παίρνει ματς όπως το σημερινό. Η διαφορά ποιότητας εξάλλου, ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι μεγάλη. Η Ίντερ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ και μπορεί να περάσει από την έδρα της Σαμπντόρια.

Δεν βλέπουμε με ποιόν τρόπο θα σταματήσει την Ίντερ αυτή η Σαμπντόρια. Οι φιλοξενούμενοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Επιλέγουμε το Ίντερ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Ίντερ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.15.

Δεν ξεφεύγει η διαφορά στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Μεταφερόμαστε τώρα στο μπάσκετ, και το ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα. Μάλιστα, έχουμε αθηναϊκό ντέρμπι, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ, που είναι κοινή έδρα των ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη σεζόν με μεγάλες βλέψεις. Πραγματοποίησε ηχηρές μεταγραφές, με αποκορύφωμα αυτή του Τζίμερ Φριντέτ. Οι «Πράσινοι» διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, και λογικά θα έχουν εύκολο έργο στην Ελλάδα. Το... στοίχημά τους, είναι η Euroleague. Στα φιλικά, ο Παναθηναϊκός έδειξε κάποιες αδυναμίες, ειδικά στη ρακέτα. Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά η χρονιά τώρα ξεκινάει.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της, έχει νέο προπονητή, τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Επιπλέον, έκανε κάποιες κινήσεις που προκάλεσαν θόρυβο. Ήρθαν ο Λάνγκφορντ και ο Σλότερ, ενώ ο Ματσιούλις παρέμεινε στην ομάδα. Η «Ένωση» λοιπόν, θέλει να έχει μια καλή πορεία σε

Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Παπαθεοδώρου διαχειρίζεται ικανούς παίκτες και θα επιδιώξει να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Οι παίκτες των ομάδων δεν έχουν «βρεθεί» ακόμα μεταξύ τους. Έτσι, οι διαφορές είναι δύσκολο να ανοίξουν. Καταλήγουμε λοιπόν στο ΑΕΚ +14.5, σε απόδοση 1.85.