Skip to main content

Στοίχημα: Σκοράρουν Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη

Πλούσιο το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα αν και Τρίτη καθώς σε πολλές χώρες της Ευρώπης διεξάγονται αγώνες διοργανώσεων Κυπέλλου.

Τρίτη (22/01) σήμερα, το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς διεξάγονται αναμετρήσεις για τα Κύπελλα των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, έτσι έχουμε καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, ενώ δεν λείπει και το προγνωστικό από το μπάσκετ.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Tipbet.

Σκοράρουν Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Κύπελλο Ελλάδος και τον επαναληπτικό ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πανιώνιος έχει αποκτήσει μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν "πατάει" καλά, έτσι αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του επίσης δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο επιθετικά βρίσκει λύσεις στα περισσότερα παιχνίδια του, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα. Δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν όμως, έτσι καταλήγουμε στην επιλογή του Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

Μπορεί το διπλό η Πιτέρμπορο

Συνεχίζουμε με Λιγκ Τρόφι Αγγλίας και την κόντρα ανάμεσα σε Πόρτσμουθ και Πιτέρμπορο. Αμφότερες οι ομάδες αγωνίζονται στη League One, με τη διαφορά ότι η Πόρτσμουθ είναι στην 1η θέση όντας το φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, ενώ η Πιτέρμπορο είναι στην 6η θέση και λογικά θα παλέψει για την άνοδο μέσω των μπαράζ. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα και μόνο στόχο, την άνοδο, έτσι πιθανόν να μη δώσουν την απαραίτητη προσοχή σε μια διοργάνωση όπως το Λιγκ Τρόφι, ενώ για την Πιτέρμπορο αποτελεί μια πρόκληση. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, κρατώντας το 2DNB σε απόδοση 2.20.

Δεν χάνει η Φίτεσε

Ολοκληρώνουμε με Κύπελλο Ολλανδίας και την αναμέτρηση Αλκμάαρ – Φίτεσε, η οποία είναι νοκ άουτ. Οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά βάσει δυναμικής τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκονται σε 5η και 4η θέση με 28 και 29 βαθμούς αντίστοιχα. Σήμερα κοντράρονται με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας και το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς, δίνουμε προβάδισμα στη Φίτεσε, η οποία έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Το Χ2 δίνεται σε απόδοση 2.10, έχει αξία και θα το "τιμήσουμε".

Εύκολα η Βενέτσια

Ολοκληρώνουμε με FIBA Champions League και το παιχνίδι Βενέτσια – Βόννη. Η ήττα της Βόννης εντός από την αδύναμη Φρίμπουργκ ήταν απαράδεκτο αποτέλεσμα και μόνο μια εξήγηση υπάρχει, πως παράτησε την προσπάθεια στην διοργάνωση για να αφοσιωθεί στην Μπουντεσλίγκα. Η Βενέτσια είναι πάρα πολύ σοβαρή ομάδα, είχε νικήσει και στην Γερμανία με 84-94, πιθανότατα θα νικήσει απόψε ξανά και θα το κάνει εύκολα αφού θα βρει απέναντί της μια ομάδα που φαίνεται να «νιώθει» ως αγγαρεία τους αγώνες μέχρι τη συμπλήρωση των 14 αγωνιστικών. Κρατάμε τη νίκη της Βενέτσια και επιπλέον πάμε στο -8.5 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.