Skip to main content

Στοίχημα: Σκοράρουν στο ντέρμπι κορυφής της Πορτογαλίας

Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με ιδιαίτερη αξία, που έρχεται από το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας.

Μια γερή προθέρμανση για το γεμάτο Σαββατοκύριακο που ακολουθεί γίνεται με τους αγώνες στο κουπόνι της Παρασκευής (11/02). Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με ιδιαίτερη αξία, που έρχεται από το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα από το ντέρμπι τίτλου Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Προκύπτει και δυνατή μπασκετική επιλογή από το "κλάσικο" Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα για τη Euroleague. Βρείτε ευρεία γκάμα αγορών για τα δύο ματς, όπως και για όλα τα σημερινά, στην bet365. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες για τις στοιχηματικές επιλογές μας παρακάτω.

Στις 22:15, η Πόρτο υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Primeira Liga.

Πράγματα και θαύματα κάνει η Πόρτο, καθώς η εκτός έδρας νίκη της (0-2) επί της Αρούκα ήταν η 16η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Ακόμη, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και έχει επικρατήσει στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 55 γκολ.

Έβγαλε αντίδραση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά την ήττα (1-2) από την Μπράγκα και απάντησε με τέσσερις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (2-0) επί της Φαμαλικάο, ενώ κατέκτησε και το Λιγκ Καπ. Στα συγκεκριμένα τέσσερα παιχνίδια, μάλιστα, σημείωσε 10 γκολ, ενώ μετράει τέσσερις σερί εκτός έδρας νίκες. Φουλ επίθεση και για τις δύο ομάδες, καθώς η Πόρτο θέλει να "καθαρίσει" το πρωτάθλημα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας να μπει για τα καλά στο "κόλπο". Θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Στις 21:45, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στη Μαδρίτη για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Απογοητευτική ήταν η εικόνα της Ρεάλ εκτός έδρας την περασμένη Τρίτη, έχασε με ευκολία από τη Φενέρμπαχτσε με 66-51. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Λάσο, μετά από το 93-94 εντός έδρας κόντρα στη Βαλένθια για το πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται ανεβασμένη εσχάτως και παραμένει αήττητη σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Κέρδισε με άνεση τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη με 86-60 για τη Euroleague. Το σύνολο του Γιασικεβίτσιους νίκησε και την Ομπραντόριο στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα με 83-67. Δεν θα πάμε σε επιλογή νικητή εδώ, αλλά θα προτιμήσουμε να κάνουμε παιχνίδι με τους πόντους της αναμέτρησης. Θα επιλέξουμε Over 155.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Πορτογαλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!