Skip to main content

Στοίχημα: «Στήριγμα» στην Πρέμιερ η Γουέστ Χαμ! (vid)

Το ματς που μας ενδιαφέρει στοιχηματικά, είναι αυτό της Γουέστ Χαμ με την Κρίσταλ Πάλας. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:30 και βγάζει δυνατό σημείο.

Το Σάββατο (05/10) είναι εδώ και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά δυνατά προγνωστικά. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με δύο αγώνες ποδοσφαίρου. Αυτοί προέρχονται από την Premier League, αλλά και από την ελληνική Superleague. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα προγνωστικά Euroleague, μαζί με τις αναλύσεις για την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

Κερδίζει η Γουέστ Χαμ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος του Σαββάτου από την Premier League. Η διοργάνωση βρίσκεται στην όγδοη αγωνιστική της. Το ματς που μας ενδιαφέρει στοιχηματικά, είναι αυτό της Γουέστ Χαμ με την Κρίσταλ Πάλας. Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:30 και βγάζει δυνατό σημείο.

Η Γουέστ Χαμ έχει βρει ρυθμό και μπήκε στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Για την ακρίβεια, είναι πέμπτη με 12 πόντους, όσους έχει και η τέταρτη Άρσεναλ. Τα «Σφυριά» έδειξαν τα δόντια τους στο 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν από δύο αγωνιστικές. Επιπλέον, έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την έδρα της Μπόρνμουθ, αποδεικνύοντας ότι δεν... πεθαίνουν έτσι απλά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Συγκεκριμένα, δεν έχουν χάσει σε κανένα από τα οκτώ πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Η Κρίσταλ Πάλας από την άλλη, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Εντοπίζεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς. Αυτό που τη διακρίνει μέχρι στιγμής, είναι η καλή αμυντική της λειτουργία. Αυτό φαίνεται και από τα επτά γκολ που έχει δεχτεί. Ωστόσο, επιθετικά δυσκολεύεται πάρα πολύ. Έχει πετύχει μόλις έξι γκολ, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση. Σε ματς όπως το σημερινό, δεν συγχωρούνται τέτοια λάθη. Είναι δύσκολο να διεκδικήσει κάτι η Πάλας με τόσο κακή επιθετική λειτουργία.

Γενικά, περιμένουμε ένα δυνατό ματς. Η Γουέστ Χαμ έχει δείξει ότι είναι έστω και ένα κλικ καλύτερη από την Κρίσταλ Πάλας. Με τη βοήθεια της έδρας, θεωρούμε ότι θα κερδίσει. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.05.

Σκοράρουν στη Ριζούπολη

Επιστρέφουμε στα... πάτρια εδάφη, για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Πρόκειται για την έκτη αγωνιστική της ελληνικής Superleague. Το παιχνίδι θα γίνει στη Ριζούπολη, λόγω εργασιών αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ. Ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 17:15.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία απόψε, καθώς προέρχεται από την πρώτη του νίκη στη σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική, οι «Πράσινοι» φιλοξενήθηκαν από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια με 0-1. Μάλιστα, μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αν ήταν πιο αποτελεσματική. Ωστόσο, αμυντικά φανέρωσε και πάλι σημαντικές αδυναμίες. Απλώς, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Τα λάθη του Παναθηναϊκού σε αυτό το κομμάτι, δύσκολα θα μείνουν αναξιοποίητα και από την Ξάνθη. Αν βέβαια, οι παίκτες του «Τριφυλλιού» τα επαναλάβουν.

Στην αντίπερα όχθη, η Ξάνθη έχει εντυπωσιάσει φέτος με την απόδοσή της. Μπήκε άλλωστε πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα, με το 1-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχτηκε τον Βόλο και το νίκησε με 3-1. Οι Ακρίτες διαθέτουν πλέον ικανούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά, που έχουν δείξει πράγματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι φιγουράρουν μόνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έχουν τα φόντα να δυσκολέψουν το έργο του Παναθηναϊκού και περιμένουμε να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις.

Η Ξάνθη είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει  τη ζημιά στους «Πράσινους». Ο Παναθηναϊκός δείχνει να ανεβαίνει επιθετικά, αλλά αμυντικά δεν έχει λύσει τα προβλήματά του. Προβλέπουμε λοιπόν, ένα ματς με γκολ εκατέρωθεν. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.30.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για την 6η αγωνιστική της Superleague!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ