Skip to main content

Στοίχημα: Βραζιλία & Combo στο 2.05 - Προσεκτικά στο «Al Janoub»

Τη Νότια Κορέα αντιμετωπίζει στις 21:00 η Βραζιλία, ενώ στις 17:00 διεξάγεται το παιχνίδι Ιαπωνία - Κροατία. Tα σημερινά σπουδαία ματς. 

Η φάση των "16" του Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα (5/12) με συναρπαστικές αναμετρήσεις και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατά προγνωστικά στοιχήματος από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τη Νότια Κορέα αντιμετωπίζει στις 21:00 η Βραζιλία, ενώ στις 17:00 διεξάγεται το παιχνίδι Ιαπωνία - Κροατία. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε από τα σημερινά σπουδαία ματς. 

Δεν μπόρεσε να κλείσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων η Σελεσάο, ηττήθηκε με 1-0 από το Καμερούν. Φυσικά, είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Σερβία (2-0) και Ελβετία (1-0), αγωνίστηκε χωρίς βαθμολογικό άγχος κόντρα στο Καμερούν αλλά και με πολλές αλλαγές. Όσο για το σημερινό παιχνίδι ο Νειμάρ θα είναι στην αποστολή και πιθανώς να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Από την πλευρά της η Νότια Κορέα πανηγύρισε ιστορική νίκη κόντρα στην Πορτογαλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, τερματίζοντας στη 2η θέση του γκρουπ. Βρέθηκε μόλις στο 5' πίσω στο σκορ από τους Ίβηρες, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στη συνέχεια και με ανατροπή πανηγύρισε τη νίκη που την έστειλε στους "16" της διοργάνωσης. Στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ουρουγουάη, ακολούθησε η ήττα από την Γκάνα (2-3). Οι Ασιάτες γνωρίζουν ότι έχουν εξαιρετικά δύσκολη αποστολή σήμερα κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Σελεσάο μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά κενά της Νότιας Κορέας και θα κρατήσουμε το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Μένουμε φυσικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πηγαίνουμε στο παιχνίδι που διεξάγεται στις 17:00 ανάμεσα στην Ιαπωνία και την Κροατία. Εντυπωσίασαν στη φάση των ομίλων οι Ιάπωνες, αφού μετά τη νίκη επί της Γερμανίας (1-2) στην πρεμιέρα τους κατάφεραν να επικρατήσουν και της Ισπανίας (2-1) στο τελευταίο ματς των ομίλων. Είχε προηγηθεί η ήττα από την Κόστα Ρίκα, με έξι βαθμούς η Ιαπωνία τερμάτισε στην κορυφή του 5ου ομίλου, αφήνοντας πίσω της την Ισπανία.

Αήττητη στη φάση των ομίλων η Κροατία, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στο Βέλγιο στο τελευταίο ματς των ομίλων, με το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0. Προηγήθηκε η ευρεία νίκη με 4-1 επί του Καναδά, ενώ στο πρώτο της παιχνίδι στη διοργάνωση αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το Μαρόκο. Οι Ιάπωνες έρχονται με τρομερή ψυχολογία στο σημερινό ματς μετά τις μεγάλες νίκες στη φάση των ομίλων, από την πλευρά της η Κροατία διαθέτει εμπειρία και παίκτες ικανούς να διαχειριστούν την πίεση. Αναμένουμε κλειστό παιχνίδι στο ξεκίνημα, ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.06.